Un nou pas spre pierderea identităţii: OŢELUL pleacă din Galaţi. IATĂ unde va juca echipa
Foto: În foto, stadionul din Slobozia, judeţul Ialomiţa

Un nou pas spre pierderea identităţii: OŢELUL pleacă din Galaţi. IATĂ unde va juca echipa
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cei din conducerea FC Oțelul au ales - în condițiile în care nu mai au acces pe stadionul care poartă numele echipei, iar baza sportivă pe care o deţine, „Zoltan David” (ex-Ancora), nu poate fi omologată pentru liga secundă în special din cauza numărului prea mic de locuri în tribună - să-și joace meciurile considerate pe teren propriu la Slobozia.

Managerul sportiv Ovidiu Burcă şi antrenorul Florin Marin au fost la Slobozia pentru a vedea condiţiile existente, aspect care i-a mulţumit, dar şi pentru a discuta cu factorii de decizie, care au fost de acord ca Oţelul să joace acolo.

În Galaţi, stadionul „Dunărea” nu poate fi o alternativă din cauza stării jalnice a terenului de joc, aproape impracticabil. Acesta a fost şi motivul pentru care în sezonul trecut echipa de liga a III-a Metalosport a plecat de pe „Dunărea” şi a jucat în retur la fostul „Ancora”.

Singura variantă ca Oţelul să rămână în Galaţi ar fi clemenţa celor din Combinat, care să lase echipa, numai pentru meciuri, pe stadionul pe care a jucat până acum. Însă, de la club, în ultima perioadă nu a solicitat nimeni acest lucru. Oţelul are o datorie de aproape 500.000 de euro către ArcelorMittal, acumulată în mare parte din neplata chiriei pentru stadion.

Cu sediul social în Bucureşti şi jucându-şi meciurile considerate „acasă” la Slobozia, singura legătură a Oţelului cu Galaţiul va rămâne doar desfăşurarea antrenamentelor la baza „Zoltan David”.

Citit 4677 ori Ultima modificare Luni, 06 Iulie 2015 07:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.