Câştigătorului SuperSix i-a revenit vocea - Ward vrea să lupte cu Bute

Câştigătorului SuperSix i-a revenit vocea - Ward vrea să lupte cu Bute
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Pugilistul american Andre Ward, câştigător al turneului Super Six şi deţinător al centurilor WBA şi WBC, a declarat că este dispus să lupte cu Lucian Bute şi s-a arătat dezamăgit că boxerul român a ales să-l întâlnească pe britanicul Carl Froch. "Am fost dezamăgit. Bute şi promotorul său strigau şi ţipau că eu mă ascund de ei, dar apoi ei se duc şi fac o înţelegere pentru două lupte cu Froch, iar dacă el va pierde primul meci, ce va face, îl va duce pe Froch înapoi în Canada? Nu înţeleg asta. Nu m-am ascuns niciodată de el, am vrut doar să pregătesc lupta cum trebuie.

Eu veneam după doi ani de lupte grele şi am simţit că el avea nevoie să lupte cu cineva. Dar să mă ascund de el? Ce naiba?! El vrea centuri, eu am două centuri chiar aici dacă vrea să se lupte pentru ele. Lumea mă întreabă pe stradă şi pe Twitter când voi reveni. Ei bine o voi face. Îl vreau pe Bute, dar sunt dispus şi pentru alte meciuri mari", a spus Ward.

Jean Bedard, preşedintele InterBox, clubul lui Bute, s-a arătat surprins de afirmaţiile lui Ward. "E ca şi cum ar fi reînviat după Paşte... În fond, porecla sa este «Fiul lui Dumnezeu». Când am citit prima oară comentariile sale, am crezut că este o glumă. Nu am negociat niciodată cu Andre Ward. În fond, nu am mai auzit de el din 18 decembrie, de la ultimul său meci cu Froch, în finala turneului Super Six. Acum, dintr-odată revine la viaţă. După victoria sa cu Froch, Andre a spus că Lucian va trebui să lupte cu adversari de top până să ajungă la el. Exact asta facem. Dacă îl dorea pe Lucian atunci, acum am fi fost cu o săptămână înainte de meci. Oricum e o veste bună, pentru că măcar acum Ward este dispus să lupte cu Bute", a declarat Bedard.

Citit 1269 ori Ultima modificare Vineri, 13 Aprilie 2012 00:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.