Dorinel Munteanu n-a uitat arbitrajul din tur, cu Steaua: „Să ne arbitreze oricine, numai Tudor nu!”

Dorinel Munteanu n-a uitat arbitrajul din tur, cu Steaua: „Să ne arbitreze oricine, numai Tudor nu!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Antrenorul Oţelului i-a transmis public şefului CCA, Ion Crăciunescu, să evite, la partida de mâine seară, delegarea lui Alexandru Tudor, arbitrul pe care gălăţenii l-au acuzat la meciul din Ghencea că a făcut cadou un penalti steliştilor, la un fault făcut de Skubic în afara careului *

Oţelul Galaţi va susţine mâine seară un meci extrem de important în încercarea de a urca în clasament pe locurile care duc în cupele europene, întâlnind Steaua, pe teren propriu, în etapa a 26-a a Ligii I. „Este un joc decisiv privind prin prisma distanţărilor ce se pot produce în clasament, deşi mai sunt nouă etape de disputat. Cu o victorie intrăm în cărţi, cu un egal stagnăm la nivelul situaţiei de acum, iar la varianta înfrângerii nici nu mă gândesc. Nu pot spune că egalul este un rezultat rău, ne-ar menţine în cursa pentru cupele europene, dar vreau să legăm trei victorii la rând. Doar cu o victorie ne-am apropia de primele trei locuri”, a declarat antrenorul Dorinel Munteanu.

Totodată, tehnicianul Oţelului i-a transmis lui Ion Crăciunescu, preşedinte al Comisiei Centrale de Arbitri, dorinţa a nu fi arbitrat sâmbată de Alexandru Tudor, cel care a oficilat la centru la meciul Steaua – Oţelul, din turul campionatului. „Nu mă tem de arbitraj, deşi acesta va fi important în condiţiile în care anticipez un joc cu multă agresivitate, de mare angajament. Dar nu aş vrea să Tudor la acest meci, poate să fie oricine altcineva, numai el nu. Cu tot respectul pentru el, este valoros, dar el a arbitrat în tur. Se ştie ce a fost atunci la Buzău şi nu vreau ca jocul să fie decis de arbitraje”, a precizat Munteanu.

La partida din tur, câştigată de Steaua cu scorul de 2-1, gălăţenii i-au reproşat lui Alexandru Tudor că a dictat eronat penaltiul din care steliştii au egalat, la un fault făcut de Skubic asupra lui Cristian Tănase.

„Ar fi o tragedie pierderea licenţei”

Antrenorul Oţelului a comentat şi situaţia delicată prin care trece clubul din punct de vedere financiar în urma neînţelegerilor dintre conducerea executivă şi boardul acţionarilor.

“Există în rândul echipei o stare de nemulţumire, mai sunt cinci – şase care nu şi-au primit unele drepturi, sunt probleme legate de anumite bonusuri, însă nu este ceva care să le afecteze concentrarea pentru meciul cu Steaua” a explicat Munteanu. Acesta a adăugat că că ar fi o tragedie ca Oţelul să nu primească licenţa pentru viitorul sezon, situaţie posibilă în cazul în care nu se plătesc la timp către FCM Tg. Mureş cei 50.000 de euro transferul lui Didi: „Ar fi o tragedie ca Oţelul să nu primească licenţa, această echipă este mândria Galaţiului. Nu vreau să mă gândesc la aşa ceva, dar din câte am inţeles din spusele domnului Stan (n.r. – directorul general FC Oţelul) este posibil şi un asemenea deznodământ”.

Citit 1101 ori Ultima modificare Joi, 12 Aprilie 2012 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.