Oţelul va juca fără Antal în meciul de la Ploieşti
Foto: Foto: Sorin Pană

Oţelul va juca fără Antal în meciul de la Ploieşti
Antal a încasat un „galben” în meciul cu Steaua şi va fi suspendat pentru jocul de la Ploieşti.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După eşecul înregistrat etapa trecută pe teren propriu, 1-2 cu Steaua, şi îndepărtarea de locurile „europene”, veştile rele continuă pentru antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu. Acesta nu se va putea baza pe Liviu Antal în partida următoare, cea de vineri cu Astra, mijlocaşul fiind suspendat după cel de-al patrulea cartonaş galben încasat în acest sezon. Absenţa sa pică într-un moment delicat pentru gălăţeni, „optarul” din lotul Oţelului aflându-se într-o formă bună, confirmată şi sâmbăta trecută prin centrarea perfectă de la golul lui Didi.

În schimb, revine în lotul roş-alb-albaştrilor Silviu Ilie, tot după o rundă de suspendare pentru cumul de „galbene”.

Problemele cu cartonaşele nu se opresc aici. La un singur avertisment de suspendare se află Ioan Filip, Bratislav Punosevac, Gabriel Paraschiv şi Jaka Stromajer, cu cate trei „galbene”, iar Adrian Sălăgeanu şi Cristian Sârghi cu borna şase în cont..

Intr-o situaţie mai delicată cu avertismentele se află fundaşul central Milan Perendija, cu nouă cartonaşe acumulate, care va absenta câte o etapă la fiecare astfel de penalizare suferită.

De partea cealaltă, nici Mircea Rednic, antrenorul Astrei, nu se va putea baza pe serviciile unui jucător important, mijlocaşul central Seto Takayuki, care este suspendat după al patrulea cartonaş galben încasat.

Partida Astra Ploieşti – Oţelul Galaţi, din etapa a 27-a a Ligii I, este programată vineri, de la ora 18.00 şi va fi transmisă în direct de DigiSport.

Citit 1426 ori Ultima modificare Luni, 16 Aprilie 2012 22:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.