Marius Stan taie în carne vie: „În vară, renunţăm la jumătate de echipă”

Marius Stan taie în carne vie: „În vară, renunţăm la jumătate de echipă”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ca o primă măsură după crunta dezamăgire din meciul cu Steaua, până la finalul campionatului fotbaliştii de la Oţelul nu vor mai primi nici un ban.

Pe lângă nemulţumirea suporterilor, unii dintre ei ajungând chiar să-şi suspecteze favoriţii de blat, lipsa de dăruire a fotbaliştilor de la Oţelul din a doua parte a meciului cu Steaua, pierdut cu 2-1, a generat şi furia conducerii executive a clubului, care anunţă măsuri extreme, intenţionându-se să se meargă chiar pâna la renunţarea la jumătate dintre jucătorii care anul trecut câştigau în premieră titlul de campioană.

Ca efect imediat, directorul general al FC Oţelul, Marius Stan, a confirmat, ieri, că pune în practică ceea ce anunţase imediat după meci, blocarea plăţilor către fotbalişti. „Am blocat orice plată către ei, salarii, prime, bonusuri, tot ce înseamnă bani. O să mai vadă bani doar când vor pleca de aici”, a declarat Stan.

Acesta a adăugat că meciul pierdut cu Steaua nu a făcut decât să confirme că echipa este uzată moral, cu jucători lipsiţi de forţa mentală a-şi regăsi motivaţia după ce s-a atins maxim posibil sezonul trecut din punct de vedere al performanţei, astfel că nu mai crede într-un reviriment în ultima parte a campionatului. „Acest grup de jucători şi-a spus ultimul cuvânt, este uzat moral. Mintal, această echipă nu mai poate. Asta este situaţia, ne chinuim până-n vară”, a adăugat Marius Stan. Oficialul clubului gălăţean a mai spus că singura soluţie este remanierea masivă a lotului de jucători, la finalul acestui campionat. „Este nevoie de un suflu nou. La vară, vom schimba jumătate din echipă. Depinde doar de ei, de felul în care se vor comporta până la finalul sezonului, în care jumătate se vor afla în acel moment”.

Exilare la Oţelul II, anulată

Luni după amiază, pentru puţin timp, trei dintre jucători - Paraschiv, Neagu şi Cojoc - au fost pedepsiţi cu exilarea la echipa a doua a clubului, conform unei surse din interiorul echipei.  S-a revenit, însă, foarte repede şi decizia luată la cald, la supărare, a fost anulată.

Doar patru puncte cu echipele din Top 5

Având până mai ieri ca obiectiv declarat câştigarea unui nou titlu de campioană, Oţelul n-a scos profit din niciun duel cu principalele adversare din partea superioară a clasamentului. Întâlnirile cu primele cinci clasate au însemnat un adevărat coşmar pentru gălăţeni, care au obţinut doar patru puncte din 24 puse în joc, bilanţ care pune în pericol până şi clasarea pe un loc de Europa League. Din duelurile cu Steaua, CFR Cluj şi FC Vaslui, roş-alb-albaştrii nu au scos nici măcar un punct. Singurele echipe „păgubite” de oţelari sunt Rapid şi Dinamo, împotriva cărora au strâns patru, după 2-0, respectiv 1-1, ambele pe teren propriu. De menţionat că Oţelul, locul 6, cu 42 de puncte acumulate, mai are de jucat cu FC Vaslui si Rapid, dintre echipele clasate mai bine.

Citit 2261 ori Ultima modificare Marți, 17 Aprilie 2012 20:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.