Au pierdut mai mult decât un meci! Fotbaliştii Oţelului au rămas fără susţinerea fanilor
Foto: Foto: Sorin Pană

Au pierdut mai mult decât un meci! Fotbaliştii Oţelului au rămas fără susţinerea fanilor
Didi, marcatorul golului Oţelului, a fost unul dintre puţinii jucători apreciaţi de fani la meciul cu Steaua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Atitudinea de echipă blazată din a  doua parte a meciului cu Steaua a fost taxată dur de suporteri * Pentru prima dată după foarte mult timp, jucătorii Oţelului au prăsit terenul huiduiţi copios * Conducerea executivă a clubului anunţă că va bloca plăţile către jucători până la finalul sezonului *

Eşecul suferit de fotbaliştii de la Oţelul în meciul de sâmbătă seară, scor 1-2 cu Steaua, îi costă pe roşu-alb-albaştri mult mai mult decât punctele pierdute şi îndepărtarea de primele cinci locuri, cele care duc în Europa League. Dacă până la golul din care au fost egalaţi cei de la Oţelul au arătat determinare şi încredere generatoare de optimism maxim în tribune, din acel moment totul s-a rupt. Arătând ca o echipă incapabilă să-şi găsească motivaţia şi fără să lase măcar senzaţia că au dorinţă şi putere de a lupta pentru rezultat, pentru ei, pentru fani, fotbaliştii au sfârşit pentru prima dată după ani buni în huiduielile publicului. Aceeaşi spectatori care, atunci când au văzut dăruiere pe teren, i-au aplaudat mereu chiar şi la eşecuri.

Până şi cei mai fideli susţinători, cei din galerie, au răbufnit la jumătatea reprizei secunde, scandând „jucaţi fotbal!”.

Pedepsiţi cu antrenament în prima zi de Paşte

La fel de supăraţi pe jucători au fost şi antrenorul Dorinel Munteanu şi directorul general al clubului, Marius Stan. Antrenorul a precizat că va lua măsuri drastice şi că vor fi schimbări importante în componenţa echipei la meciurile următoare. „Ne-am pierdut spiritul de sacrificiu. Suntem în pericol de a rata şi obiectivul care ne-a mai rămas, cel de a prinde un loc de cupă europeană. Sunt inadmisibile greşelile pe care le-au făcut jucătorii mei în repriza a doua, le pot ierta dar nu le uit. Cu orice risc, voi lua măsurile care se cuvin, vor fi schimbări în echipă pentru jocurile următoare”, a spus Munteanu.

De altfel, deşi imediat după meci anunţase că în prima zi de Paşte jucătorii vor avea liber, Dorinel Munteanu şi-a pedepsit echipa, programând un antrenament de refacere duminică după-amiază.

Marius Stan: „Îi aşteaptă zile fripte din partea noastră”

Marius Stan era foc şi pară la finalul meciului, anunţând că îi va arde pe jucători acolo unde îi ustură tare, la bani. „Îi aşteaptă zile fripte din partea noastră, asta e cert. Dacă până acum le-au blocat din bani cei din board, acum o să-i blocăm noi, până la final. Cu astfel de evoluţii nu se poate altfel. Este prima oară după ani buni când au fost fluieraţi jucătorii copios şi pe bună dreptate. A fost o repriză a doua din care nu am înţeles nimic, în care nu am avut suflu. Nu găsesc explicaţii. Dacă aş şti, aş fi profesor în fotbal. Rămâne această dezamăgire imensă pe care am provocat-o suporterilor”, a declarat Marius Stan.

Marian Căpăţînă, Marian Săvăstru

Citit 2721 ori Ultima modificare Luni, 16 Aprilie 2012 23:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.