Program sufocant! Patru meciuri în zece zile pentru handbalistele de la Oţelul
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

Program sufocant! Patru meciuri în zece zile pentru handbalistele de la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

  • * Prima bornă, astăzi, de la ora 17.00, la Baia Mare * Urmează confruntările cu CSM Ploieşti, CSU Neptun Constanţa şi SCM Universitatea Craiova
În decurs de doar zece zile, echipa feminină de handbal Oţelul Galaţi va susţine nu mai puţin de patru partide oficiale. Având în vedere lotul redus numeric, dintre care doar patru jucătoare la linia de 9m, plus zecile de ore petrecute pe drumuri, formaţia pregătită de Alexandrina Soare se poate sufoca de-a dreptul.

Prima bornă în călătoria naţională de zece zile a echipei gălăţene este astăzi, la Baia Mare, unde de la ora 17.00 va întâlni o echipă aflată în zona retrogradării, HCM Ştiinţa. Este o destinaţie de unde „oţelarele” pot obţine puncte. „Un joc important pentru ambele echipe. Noi ne dorim puncte pentru a ne consolida poziţia din clasament, în timp ce gazdele vor să scape de emoţiile retrogradării. Va fi greu pentru noi, avem parte de o perioadă încărcată, o deplasare lungă şi obositoare. Orice este posibil în acest meci, cine va greşi mai puţin, cine se va mobiliza mai bine, va avea câştig de cauză. Oricum, ne-am propus să nu pierdem la Baia Mare şi să ne întoarcem acasă cu cel puţin un punct”, a precizat antrenoarea Oţelului, Alexandrina Soare.

Meciul-restant cu HCM Baia Mare contează pentru etapa a XX-a a Ligii Naţionale, iar Federaţia Română i-a delegat „pe cei mai corupţi arbitri: Harabagiu şi Stănescu (Dâmboviţa)”, conform unei declaraţii a fostului selecţioner al României, Vasile Stângă.

 

2.500 km pe drumuri!

Deplasarea până în Maramureş înseamnă pentru handbaliste un drum dus-întors de peste 1.200 km. Sâmbătă (21 aprilie), gălăţencele au de ajuns la o destinaţie mult mai apropiată, Ploieşti (400 km). Săptămâna viitoare, miercuri, vor susţine penultimul meci din actualul sezon în faţa propriilor suporteri, cu CSU Neptun Constanţa. Bomboana de pe tort se traduce printr-o deplasare tocmai la Filiaşi, în judeţul Dolj (aproximativ 1.000 km dus-întors), unde vor întâlni ultima clasată SCM Universitatea Craiova. Dacă tragem linie, jucătoarele de la Oţelul vor parcurge peste 2.500 km, aproximativ 36 de ore de stat în autocar. Cam de tot atâtea ore ar avea nevoie şi pentru a ajunge în capitala Franţei, Paris.

 

Citit 772 ori Ultima modificare Marți, 17 Aprilie 2012 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.