Final de sezon pentru Oţelul - Ultimul meci se joacă fără miză

Final de sezon pentru Oţelul - Ultimul meci se joacă fără miză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De la confruntările cu marele Manchester United al lui Ferguson din Liga Campionilor şi până la multiple scandaluri din interiorul clubului, aşa s-a prezentat sezonul amar ce se încheie pentru Oţelul duminică, de la ora 17:00, în Giuleşti, contra Rapidului. După cartonaşele încasate meciul trecut, Râpă, Antal, Perendija şi Buş au intrat deja în vacanţă, fiind suspendaţi în ultima rundă. Gălăţenii au ratat orice şansă de a mai prinde un loc de cupă europeană şi s-au cazat pe locul şase, care ar fi părut chiar o performanţă în urmă cu câteva sezoane. Însă pretenţiile au crescut odată cu îmbogăţirea vitrinei cu cele două trofee obţinute recent.

„Locul şase nu este ruşinos pentru noi dacă ţinem cont de investiţiile pe care le-am făcut în acest sezon, de jucătorii pe care i-am adus sau de problemele care există în cadrul clubului”, a declarat antrenorul Dorinel Munteanu

Fără gânduri de plecare

Antrenorul gălăţenilor, Dorinel Munteanu, care mai are un an de contract cu gruparea gălăţeană, a declarat că nu se gândeşte să plece de la cârma echipei, considerând că încă mai poate obţine performanţe cu câteva schimbări ajustate actualului lot. „După acest ultim meci vreau să port o discuţie cu cei din conducerea clubului pentru a vedea ce vom face în viitor. Eu vreau să continui aici pentru că mai am contract şi încă mai cred că pot obţine rezultate. Este un nucleu bun şi cu câteva transferuri echipa se poate bate din nou la campionat sau pentru un loc de cupă europeană, dar este clar că trebuie să schimbăm ceva”, a adăugat Munteanu.

Citit 1113 ori Ultima modificare Vineri, 18 Mai 2012 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.