FCM Dunărea Galaţi arbitrează lupta pentru promovare

FCM Dunărea Galaţi arbitrează lupta pentru promovare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După încheierea competiţiei fotbalistice din Liga I, ochii amatorilor jocului cu balonul rotund sunt aţintiţi asupra meciurilor celui de-al doilea eşalon. Şi aici sunt câteva  confruntări decisive pentru stabilirea ierarhiei finale.

O partidă foarte importantă are loc la Galaţi. Sâmbătă, de la ora 13,00 (meciul va fi televizat de Dolce Sport), pe Stadionul "Dunărea" se vor întâlni echipa locală FCM Dunărea şi liderul la zi, CSMS Iaşi, care are doar două puncte avans faţă de ocupanta locului 3, Delta Tulcea. Pentru ambele formaţii întâlnirea are cota ei de interes: gălăţenii - pentru a-şi îndeplini obiectivul (locurile 1-8), în timp ce ieşenii vor neapărat să revină pe primul eşalon. În aceste condiţii, este lesne de înţeles atmosfera în care se va disputa acest joc.

"Este, într-adevăr, un meci foarte greu, cu o încărcătură aparte. Noi ne-am pregătit cu mare atenţie, cu toţii suntem hotărâţi să demonstrăm că tot ce se vorbeşte  în jurul acestui  meci nu ne priveşte. Băieţii sunt concentraţi, motivaţi şi doresc numai şi numai un rezultat  favorabil. Avem unele probleme de lot, dar la fel a fost situaţia şi înaintea partidei cu Delta, pe care până la urmă am câştigat-o. Şi de această dată, cei care vor intra pe teren îşi vor vedea de joc, printr-o mobilizare şi dăruire exemplare putem încheia disputa cu actualul lider cu fruntea sus", a declarat antrenorul FCM Dunărea, Eugen Baştină.

Stafful tehnic nu va putea conta pe serviciile lui Bârlădeanu, Cristescu şi Cioinac - accidentaţi sau suspendaţi. Va reveni Laurenţiu Radu, după accidentare, însă nu se află în plenitudinea forţelor sale. Unele probleme sunt şi cu Vali Munteanu şi Popescu  - care acuză unele probleme medicală, dar se speră pe folosirea lor (măcar parţială).

În aceste condiţii, "unsprezecele" de start ar putea arăta astfel: Chirinciuc - Căldăraru, Marin, Florea, Ghiocel - Grosu, Cucu, Eni, Cristea - Moroşanu (de la juniori) şi Chelaru. Pe foaia de joc vor mai fi trecuţi: Măstăcan, Munteanu, Enache, Cârjan, Popescu, Radu şi Bogdăneanu.

Citit 1511 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Mai 2012 09:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.