Marius Stan contraatacă în meciul cu acţionarii: „Luaţi labele de pe Oţelul”

Marius Stan contraatacă în meciul cu acţionarii: „Luaţi labele de pe Oţelul”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Directorul general al FC Oţelul a transmis un mesaj dur acţionarilor clubului, ca răspuns la afirmaţiile unuia dintre ei în care era acuzat de management defectuos: „Îi anunţ că au dat de naiba cu mine, neobrăzarea lor a depăşit orice limită”

Marius Stan a făcut ieri o declaraţie de presă, motivată de „repetatele acuze pe care unii nu prididesc să le facă zi de zi prin lansarea de tot felul de zvonuri nefondate”. Practic, acesta a reacţionat în primul rând la  afirmaţiile unuia dintre acţionari, Ioan Ungureanu, făcute marţi într-o conferinţă de presă.

„Sunt aici şi dornic de bătaie cu cei pe care i-am tolerat până acum, pentru că în acest moment neobrăzarea lor nu are limită. Stan şi cu familia lui şi-a pus gaj casele pentru un credit, în momentul în care riscam să nu primim licenţa din cauza datoriilor la Fisc. Unde erau acţionarii atunci? Le-am cerut doar să-şi pună semnăturile pe contract şi au refuzat ca să nu răspundă în solidar. Asta conta pentru ei, nu că noi ne puneam gaj casele. Unde au fost când aveam nevoie de bani ca echipa să trăiască? Să le fie ruşine, de la astfel de oameni nu accept sfaturi! Îi anunţ că au dat de naiba cu mine. De regulă îmi câştig meciurile, mă voi bate cu ei în procese”, a declarat directorul general al FC Oţelul.

Acesta le-a mai transmis celor cinci acţionari că a sosit momentul să renunţe la poziţiile lor în cadrul clubului. „Să-şi ia labele de pe echipa aceasta, nu este a lor, este un bun al oraşului. Eu sunt mândru de munca mea, i-am făcut pe toţi gălăţenii să se mândrească cu această echipă chiar dacă nu toţi sunt microbişti. Iar ei au făcut doar nenorociri, nici un bine acestui oraş”, a  mai spus Stan.

Auditul n-ar fi descoperit nereguli

Acesta a adăugat că la club nu sunt nereguli financiare, argumentând cu rezultatele uneia dintre misiunile de audit care a verificat în detaliu contabilitatea grupării. „FC Oţelul este o societate privată şi nu am de dat explicaţii nimănui. Cu atât mai puţin acum, după ce clubul tocmai a fost supus unui control mai riguros decât o pot face Poliţia, Fiscul şi DNA la un loc, este vorba de auditul făcut de Delloitte (n.r. – una dintre cele mai renumite firme de profil din lume)”, a precizat Marius Stan.

Anunţata şedinţă CA n-a mai avut loc

Întrunirea Consiliului de Administraţie al FC Oţelul SA, anunţată pentru ieri şi unde urma să se discute dacă se impune demiterea lui Marius Stan, nu a mai avut loc, conform unuia dintre acţionari, Ioan Ungureanu. Acesta îl acuzase cu o zi mai devreme pe Stan că a dublat în 2011 cheltuielile clubului faţă de un an înainte.

Citit 4113 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Mai 2012 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.