Rugby - Victorie pentru Tecuci, înfrângere pentru Galaţi

Rugby - Victorie pentru Tecuci, înfrângere pentru Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipele din judeţul Galaţi, „Colegiul Tehnic Traian Vuia” (CTTV) şi CSS Tecuci, calificate la turneul final under 16, ce se desfăşoară în această săptămână la Braşov, au obţinut rezultate contradictorii în primele partide disputate în cadrul grupelor ultimei faze.

Repartizată în grupa albastră, formaţia din Tecuci a debutat cu brio la turenul final, învingând cu 12-0 pe Unirea Paşcani, în urma a două încercări reuşite şi o transformare. Chiar şi fără punctul bonus ce putea fi obţinut în urma victoriei, CSS Tecuci este liderul grupei, cu patru puncte, devansând Steaua la esaveraj.

Cealaltă trupă gălăţeană, CCTV, a început dezamăgitor, cu o înfrângere la scor, 12-39 contra favoritei din grupa roşie, Flamingo Bucureşti, care a obţinut şi punct bonus ofensiv pe baza acestui rezultat. În urma eşecului usturător, juniorii gălăţeni ocupă ultimul loc din grupă, fiind deja compromise şansele pentru primul loc, ce ar fi asigurat prezenţa în marea finală, performanţă obţinută de reprezentativa U17 a clubului săptămâna trecută.

Astăzi, CCTV Galaţi îşi va juca şansa pentru locul doi împotriva celor de la RC Arieşul Mihai Viteazu (din judeţul Cluj), formaţie venită după o victorie în prima etapă, 17-5 cu Tomitanii Constanţa. Tot astăzi, va fi şi testul de foc pentru cei de la CSS Tecuci, care vor evolua contra bucureştenilor de la Steaua, în duelul decisiv pentru primul loc al grupei albastre, după ce steliştii au învins cu 8-3 pe RCM Timişoara.

Toate partidele din grupe se vor încheia vineri, iar duminică, 3 iunie, începând cu ora 09.00, vor avea loc toate finalele.

Citit 1637 ori Ultima modificare Marți, 29 Mai 2012 19:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.