Jucători noi la reunirea Oţelului. Vezi aici care sunt aceştia!
Foto: Foto: Ionatan Tutu

Jucători noi la reunirea Oţelului. Vezi aici care sunt aceştia!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Roş-alb-albaştrii” au început astăzi pregătirile pentru noul sezon, cu noutăţi în lot: francezul Bruce Inkango, venit în probe şi fundaşul Ştefan Mardare, care s-a pregătit cu echipa încă din luna mai.

Inakngo, în vârstă de 28 de ani, este de origine franceză şi vine de la Kastrioti din Albania, acolo unde a marcat 14 goluri în 29 de partide bifate. A mai evoluat la AS Cannes, Angers, Neuchatel Xamax şi Gilingham.

Tot în probe se află şi mijlocaşul de 25 de ani, Jetmir Sefa, albanez, venit de la Kastrioti (locul 5 în campionatul albanez). Acesta a marcat 4 goluri în 20 de prezenţe.

Jucătorii Antal, Sălăgeanu, Didi, Râpă şi Neagu au fost învoiţi, iar la reunire au apărut şi o parte din jucătorii împrumutaţi de Oţelul la alte echipe în ediţia precedentă: Abraham, Cârjă, Cucu, Mişelăricu, Sipovici şi Ochiroşii.

Ceilalţi jucători prezenţi au fost: Simaitis, Grahovac, Brăneţ, Costin, Perendija, Sârghi, Cojoc, Ljubinkovic, Benga, Iorga, Paraschiv, Frunză, Ilie, Buş, Stromajer, Filip, Viglianti, Giurgiu, Enescu, Pena şi Punosevac.

Citit 2948 ori Ultima modificare Luni, 11 Iunie 2012 13:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.