UPDATE - Fanii Oţelului ies în stradă: Protestul rămâne valabil!

UPDATE - Fanii Oţelului ies în stradă: Protestul rămâne valabil!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, 12.00: Deşi în ultimele zile, atât conducerea executivă a FC Oţelul, cât şi fostul sponsor ArcelorMittal au declarat că situaţia clubului este pe cale de a se rezolva şi că marşul de protest organizat de suporteri pentru vineri ar fi inoportun, fanii anunţă că nu vor renunţa la această acţiune. Pe site-ul suporterilor www.dunareabatrana.ro aceştia şi-au expus motivele pentru care nu anulează acest marş. Click AICI pentru conţinutul comunicatului fanilor.


 

CITIŢI ŞI: Combinatul vrea să taie nodul gordian de la Oţelul


Suporterii echipei de fotbal Oţelul Galaţi vor ieşi astăzi în stradă, pentru a protesta la adresa acţionarilor şi faţă de incertitudinea care planează în jurul clubului, chiar dacă încă directorul general al FC Oţelul, Marius Stan, susţine că această cale nu este una potrivită pentru rezolvarea problemelor.

„Nu astfel se rezolvă problemele clubului, mai ales într-un asemenea moment. Singura cale este cea a dialogului raţional”, a declarat Marius Stan.

Chiar dacă au aflat opinia directorului general, fanii au precizat că nu vor da înapoi de la organizarea mitingului şi vor fi prezenţi pentru a-şi susţine cauza.

„Anunţăm pe această cale că protestul se va realiza şi îi aşteptăm pe toţi suporterii adevăraţi să ne fie alături. Nu putem să anulăm mitingul, pentru că nu e prima oară când ni se spune că se vor rezolva problemele. Noi încă nu am făcut nici un transfer deşi antrenorul îşi doreşte jucători noi iar datoriile sunt în continuare neplătite. Planează o stare de incertitudine la care noi nu putem sta indiferenţi”, a declarat unul dintre liderii Ligii Suporterilor Gălăţeni.

Astfel, de la ora 18.00, în Centru, la platoul din faţa hotelului Dunărea, vor porni în marş de protest până la Păpădie toţi suporterii nemulţumiţi de situaţia actuală a clubului.

Fanii gălăţeni nu sunt la prima acţiune de acest gen, după mitingul organizat în februarie 2009 pentru susţinerea sportului gălăţean.

 

Citit 2200 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iunie 2012 12:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.