Didi va rata startul campionatului! Marţi va fi operat la genunchi

Didi va rata startul campionatului! Marţi va fi operat la genunchi
Didi a suferit o leziune de menisc la genunchiul drept
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Brazilianul din lotul roş-alb-albaştrilor va fi operat mâine la meniscul genunchiului drept şi va fi obligat la o pauză de cel puţin două luni


 

De parcă nu erau de ajuns problemele existente la club, care au generat plecarea în primul cantonament de pregătire al verii fără nicio achiziţie în lot, Oţelul a mai primit o lovitură din partea destinului, pierzându-şi unul dintre cei mai importanţi jucători pentru primele meciuri din campionatul viitor.

Este vorba de brazilianul Cleidimar Magalhaes Silva "Didi", care este nevoit să-şi întreupă pregătirile din cauza unor dureri resimţite la genunchiul drept. În urma investigaţiilor medicale amănunţite, diagnosticul este destul de dur: leziune de menisc extern corn anterior. Astfel, Didi urmează să fie supus mâine unei intervenţii chirurgicale, la Bucureşti şi va lipsi de pe teren aproximativ două luni de zile, ceea ce înseamnă că va rata startul în noul campionat şi va lipsi de la primele patru-cinci meciuri.

„Ne urmăreşte ghinionul, pe lângă multele probleme pe care le avem deja, s-a accidentat şi Didi, poate cel mai important jucător, în care ne puneam mari speranţe pentru sezonul viitor. Marţi va fi operat şi cu siguranţă va lipsi în primele două-trei etape, dacă nu chiar mai mult”, a declarat antrenorul Dorinel Munteanu.

Ghinionistul Didi s-a aflat într-o situaţie oarecum similară şi în iarnă, când a suferit o fractură de falangă la un deget de la picior. Cu toate că a pierdut şi atunci o bună parte a perioadei de pregătire, Didi a avut un sezon foarte bun, reuşind să devină golgheterul echipei în campionatul trecut, cu 8 goluri, deşi a evoluat în doar 14 jocuri.

Cantonament în Olanda

Echipa gălăţeană se află în ultimele zile ale stagiul de pregătire montană pe care îl efectuează în Poiana Braşov, urmând să revină miercuri în Galaţi. Peste doar patru zile de la întoarcerea de la munte,  pe 1 iulie se va pleca în cel de-al doilea cantonament al verii, conducerea clubului hotărând sâmbătă ca acest să se desfăşoare, la fel ca anul trecut, la Bilderberg Hotel Klein Zwitserland din Heelsum, localitate aflată la 15 km de Arnhem. În acest stagiu, care se va încheia pe 14 iulie, se intenţionează disputarea a cinci meciuri amicale, adversarii urmând să fie stabiliţi zilele următoare.

Citit 1430 ori Ultima modificare Luni, 25 Iunie 2012 10:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.