Hagi vrea să joace la Galaţi

Hagi vrea să joace la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clubul nou promovat Viitorul Constanţa, patronat de fostul internaţional Gheorghe Hagi, a depus o cerere pe adresa FC Oţelul pentru a putea disputa partidele de pe teren propriu pe stadionul „Oţelul” pe parcursul turului de campionat. Arena de la Ovidiu, pe care a jucat în liga secundă Viitorul, nu îndeplineşte normele de licenţiere pentru Liga 1.

„Am primit o cerere din partea celor de la Viitorul Constanţa pentru a putea juca meciurile de pe teren propriu pe arena noastră. În principiu am fost de acord, le-am pus la dispoziţie toate cheltuielile necesare pentru organizarea unui joc la Galaţi. Nu am stabilit încă o chirie, aşteptăm să vedem dacă sunt de acord şi ei şi cei de la LPF”, a declarat Dragoş Ghiuţă, directorul de marketing al FC Oţelul.

Dacă totul va fi concretizat, gălăţenii vor avea parte săptămânal de câte un meci de fotbal din Liga 1. Oţelul şi Viitorul se vor întâlni în etapa a opta, într-un meci considerat pe teren propriu pentru echipa antrenată de Dorinel Munteanu. În cazul în care înţelegerea va fi făcută pe întreg sezonul, atunci gălăţenii vor beneficia de un meci în plus jucat pe propria arenă.

Ediţia viitoare a Ligii 1 va lua startul pe 21 iulie, iar Viitorul Constanţa ar urma să evolueze la Galaţi împotriva celor de la FC Braşov, în timp ce Oţelul se va deplasa la Iaşi. În turul de campionat, trupa lui Hagi are programate pe teren propriu partide cu Steaua, Dinamo şi Vaslui, dintre echipele de top ale campionatului.

Citit 4166 ori Ultima modificare Joi, 05 Iulie 2012 15:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.