Oţelul a început seria amicalelor / Se pun în vânzare abonamentele
Foto: Nigerianul Ogbuke, după golul marcat în partida cu Victoria Koln

Oţelul a început seria amicalelor / Se pun în vânzare abonamentele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii sunt în toiul pregătirilor pentru noul sezon al Ligii 1 * Conducerea clubului a anunţat detaliile cu privire la abonamentele pentru ediţia următoare de campionat


Formaţia antrenată de Dorinel Munteanu a început cu o victorie seria de partide amicale disputate în această vară, 2-0, împotriva celor de la Victoria Koln, din liga a IV-a germană. Au marcat Ogbuke şi Enescu.

În această partidă, pentru gălăţeni a evoluat şi un mijlocaş de bandă nigerian, Felix Ogbuke, care va susţine probe de joc în stagiul de pregătire centralizată din Olanda de la Heelsum. 

Ogbuke, care a marcat cinci goluri din 2004 până în prezent, s-a aflat ultima oară în lotul ciprioţilor de la Apollon Limassol, unde a bifat opt prezenţe, fără să marcheze nici un gol. A fost împrumutat pe o perioadă de şase luni şi în Polonia, la Legia Varşovia, unde a evoluat în şapte partide. A mai jucat la FC Ashdod, Hapoel Tel-Aviv şi Maccabi Petah-Tikva, iar în 2004 a participat cu naţionala Nigeriei under 23 în calificările pentru Jocurile Olimpice de la Atena. Chiar dacă a marcat un gol în amicalul de miercuri, sunt şanse mici ca nigerianul să fie păstrat în lotul Oţelului pentru sezonul viitor.

Echipa folosită de antrenorul Dorinel Munteanu în meciul cu Victoria Koln: Brăneţ (70 Simaitis) - Cârjă, Sîrghi, Costin (70 Sipovic), Ilie (71 Ljubinkovic) - Enescu (62 Mardare), Filip (70 Benga) - Inkango (65 Buş), Viglianti (65 Stromajer), Ogbuke (57 Murgoci) - Punosevac (73 Pena).

 

De luni se vând abonamente

FC Oţelul a anunţat, ieri, că suporterii îşi vor putea cumpăra abonamente pentru meciurile de pe teren propriu din turul campionatului 2012-2013 începând de luni, 9 iulie, până pe 3 august. Acestea vor fi puse în vânzare la magazinul Oţelul – Masita de pe strada Brăilei (lângă BRD) în zilele lucrătoare între orele 10.00 - 13.00 şi 16.00 - 19.00.

Cel mai scump abonament este cel cu loc în tribuna 0, al cărui preţ este de 300 de lei. La tribuna I costă între 80 de lei la sectorul D şi 100 de lei în sectorul B. La tribuna a doua, în sectorul C preţul este de 80 de lei, în „B” şi „D” de 70 de lei şi în „A” - 60 de lei.

Cele mai ieftine sunt abonamentele cu locuri la peluze: 40 de lei.

Pensionarii beneficiază de o reducere a preţului de 30% iar elevii şi studenţii de zece procente. De asemenea, clubul a anunţat şi trei tipuri de oferte speciale. La pachetul „Suporter”, la un abonament cu tarif întreg se oferă reducere de 50 % la unul pentru copil. Pachetul „Familie”, cu două pentru adulţi şi unul pentru copil  se oferă reducere totală de 30%, iar dacă este vorba de doi copii, discountul este de 35 la sută.

Marian Săvăstru, Marian Căpăţînă

 

 

Citit 1617 ori Ultima modificare Joi, 05 Iulie 2012 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.