Adversara Oţelului de duminică a rămas fără antrenor! Popa a demisionat!

Adversara Oţelului de duminică a rămas fără antrenor! Popa a demisionat!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu doar o zi înainte primului meci din noul campionat al Ligii I, cel cu Oţelul de duminică seară, nou-promovata CSMS Iaşi a rămas fără antrenor. Cu toate că recent semnase un nou angajament cu gruparea din Copou, antrenorul Ionuţ Popa a demisionat! La antrenamentul de vineri seară a stat pe margine, şi-a luat rămas bun de la jucători şi sâmbătă a plecat acasă, la Arad.

Tehnicianul a luat această decizie după ce a rămas fără trei jucători de bază. Este vorba de Onofraş şi Gado, care au refuzat prelungirea contractelor, nemulţumiţi de unele clauze ce le erau impuse de conducerea clubului, în timp ce mijlocaşul gălăţean Ciprian Milea nu a fost încă declarat liber de contract pentru a putea fi legitimat la timp şi a putea juca în partida cu Oţelul.

"Din punctul meu de vedere, echipa are antrenor. Pe bancă în partida cu Oţelul vor sta Gică Mihali, Narcis Ciocârlan (n.r. antrenorii secunzi ai lui Ionuţ Popa) şi Benone Dohot (n.r. antrenorul cu portarii). Eu am încredere în Gică Mihali. Deocamdată ne gândim la meciul cu Oţelul, după acest meci vom vedea", a declarat Florin Prunea, preşedinte executiv al CSMS Iaşi.

Partida CSMS Iaşi - Oţelul Galaţi, din prima etapă a Ligii I, este programată duminică seară cu începere de la ora 19.00.

Citit 1307 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Iulie 2012 16:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.