Biletul zilei-Cote bune

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Biletul de marţi a fost foarte bun până într-un punct: Schalke şi AC Milan nu au dat drumul la goluri în partida amicală pe care au disputat-o, încheindu-se 1-0 pentru italieni. În rest, totul a fost perfect. Tot într-o partidă amicală, Barcelona a învins la Hamburg, 2-1, FC Basel a învins la scor pe Flora Talinn, 3-0, încadrat în pontul de handicap, iar la meciul din liga secundă rusă am prins goluri puţine, sub trei, ceea ce înseamnă pont valid la o cotă de 1,65.
 
BILETUL ZILEI


 

Auxerre-Nimes 1 cotă 1,75
Galway-Longford 2 cotă 1,40
Stromsgodset-Freadikstad peste 2,5 cotă 1,60
Atvidaberg-Orebro 1 cotă 1,75

 


 

Argumentaţie
Încep tot mai multe campionate, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. În liga a doua franceză, la debut, Auxerre, principala favorită la promvoare, joacă acasă cu Nimes, iar pentru 1,75 merită încercat 1 solist. Tot în liga secundă, dar în Irlanda, Longford aleargă după promovare, în deplasare cu „codaşa” Galway, echipă rămasă fără nicio speranţă de salvare. În Norvegia, Stromsgodset este o echipă recunoscută pentru partidele cu goluri multe, mai ales pe teren propriu, iar Freadikstad înscrie des în deplasări, chiar şi atunci când pierde. A mai rămas jocul din Suedia, unde  Atvidaberg, o specialistă pe teren propriu, întâlneşte ultima clasată. Cota finală este de 6,86.

Citit 4142 ori Ultima modificare Joi, 26 Iulie 2012 18:47

1 comentariu

 • postat de Florin
  Vineri, 27 Iulie 2012 00:43
  Lucian Bute şi-a anunţat următorul adversar! Va boxa pe 3 noiembrie contra unui pugilist care n-a pierdut niciun meci! Unde se va disputa partida!

  Lucian Bute şi-a anunţat următorul meci, primul după ce şi-a pierdut centura în faţa lui Carl Froch. Fostul campiona IBF va boxa împotriva rusului Denis Grachev, într-o gală ce se va desfăşura pe 3 noiembrie, la Bell Center Montreal.

  Dennis Grachev, supranumit Piratul, este un rus de 29 de ani. Are 80 de kilograme, 13 meciuri la profesionişti, din care a câştigat 12 şi a terminat la egalitate un meci. Are opt KO-uri în carieră la profesionişti.

  Grachev are un CV interesant. Rusul în vârstă de 29 de ani a participat şi în competiţii de Kickboxing (19 meciuri - 17 victorii, 2 înfrângeri) şi arte marţiale mix (4 meciuri - 3 victorii - o înfrângere).

  La ultimul său meci, Denis Grachev a reuşit să câştige surprinzător prin KO în repriza a 8-a, în faţa lui Ismail Sillakh, un adversar mult mai bine cotat.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.