Nemulţumirile lui Dorinel Munteanu

Nemulţumirile lui Dorinel Munteanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Antrenorul gălăţenilor a răbufnit la finalul partidei de luni şi a declarat că va lua măsuri drastice

După ce Oţelul a remizat acasă împotriva Rapidului, scor 1-1, în urma unui joc pe care gălăţenii l-au avut la îndemână, antrenorul Dorinel Munteanu anunţă măsuri drastice în ceea ce-l priveşte pe marele vinovat la golul giuleştenilor, portarul Branko Grahovac. „E inadmisibil ce s-a întâmplat la faza din care am primit gol, voi lua măsuri pentru că nu vreau să mai fac greşelile din trecut, când am judecat şi cu sufletul. Erorile vor fi aspru sancţionate. Voi purta o discuţie şi cu antrenorul de portari, Relu Călugăru, pentru că nu-s deloc mulţumit de cei trei goalkeeperi”, a spus Dorinel Munteanu.

În locul lui Grahovac, la partida de la Ploieşti contra Petrolului, din etapa următoare, ar putea intra Brăneţ, care a apărat poarta Oţelului în nouă meciuri ediţia trecută din campionat, în doar două dintre acestea păstrând-o intactă. Bosniacul a fost folosit de 25 de ori în sezonul, fără să primească gol în 14 dintre partide.

Lipsa transferurilor, problemă acută

Antrenorul Dorinel Munteanu şi-a arătat nemulţumirea şi faţă de faptul că nu s-au realizat transferurile dorite. „Probabil că m-am făcut de râs în faţa suporterilor când am declarat că vreau patru-cinci jucători fără să se materializeze acest lucru. Pot trece peste asta însă avem nevoie în continuare să ne acoperim pe câteva posturi. Fotbaliştii pe care eu i-am propus conducerii fac furori pe la alte echipe. Nu putem vorbi de obiective atât timp cât noi de câţiva ani suntem înconjuraţi de probleme şi nu facem transferurile necesare”, a Munteanu. Chiar dacă şi-a manifestat public nemulţumirea faţă de subţirimea lotului pe care îl are în subordine, tehnicianul roş-alb-albaştrilor a declarat că nu se gândeşte să-şi dea demisia. „Nu se pune problema, nu ameninţ pe nimeni. Nu plec pentru că am un contract şi trebuie să-l respect. E munca mea aici şi nu pot să renunţ”, a declarat acesta.

Suporterii, la înălţime

Altfel, chiar dacă Oţelul nu a reuşit să se impună în faţa Rapidului, reacţia publicului a fost la înălţimea partidelor în care gălăţenii luptau pentru titlu. „A fost o atmosferă foarte frumoasă, publicul a venit alături de noi, au simţit şi suporterii noştri momentele grele prin care am trecut în această perioadă”, a declarat Dorinel Munteanu.

La partida de luni seară au asistat în jur de 8.000 de spectatori.

Viglianti, noul joker

După ce în ediţia precedentă de campionat brazilianul Didi a făcut furori în tricoul Oţelului, absenţa acestuia l-a scos la iveală, ca în vremurile bune, pe argentinianul Viglianti, care a reuşit să marcheze de două ori în tot atâtea partide, în condiţiile în care la Iaşi, în prima etapă, a fost introdus pe parcursul jocului. Acesta nu a mai marcat în două etape consecutive din aprilie 2008, când reuşea să înscrie în victoriile Oţelului 4-0 la Buzău, cu Gloria şi 4-1 acasă cu Ceahlăul.

Citit 2263 ori Ultima modificare Miercuri, 01 August 2012 02:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.