Campanie: "Esti minor? Fii non-alcool!" (P)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Compania NEW ROLAX,  în parteneriat cu organizaţia non-profit specializată în comunicare şi relaţii publice APIENE GALAŢI lansează campania  "Esti minor? Fii non-alcool!". Această campanie este destinată informării şi atenţionării asupra comercializării şi consumului de alcool în rândul minorilor.
Compania New Rolax, cu o tradiţie de peste 10 ani în distribuţia şi comercializarea băuturilor non-alcoolice şi alcoolice lansează cu această ocazie magazinul oficial www.newrolax.ro, motorul acestei campanii, prin care se nu se vor distribui băuturi alcoolice minorilor şi care va fi un instrument de informare privind consumul de astfel de produse.
„Campania se doreşte a oferii informaţii în scopul atenţionării asupra comercializării şi consumului de alcool în rândul minorilor, şi mai ales conştientizarea în rândul acestora privind efectele consumului de băuturi aloolice asupra sănătăţii”, a declarat Radu Turcescu, PR Manager la APIENE.
Programul de promovare se va derula pe perioada a şase luni, în care se vor desfăşura mai multe evenimente ce vor marca aceasta campanie. Lansarea va fi marcată de organizarea unui mini-turneu de fotbal,  pe 7 august, orele 16.00, la terenul sintetic “Ion Viorel", la care va participa şi o echipă formată din membrii redacţiei “Viaţa liberă”. Cotidianul nostru sprijină campania educaţionalăîmpotriva comercializării băuturilor alcoolice în rândul minorilor. De asemenea, organizatorii anunţăîn sprijinul acestui program educaţional şi un concurs de darts pentru minori, dotat cu premii non-alcoolice.

Citit 1109 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 August 2012 12:59

4 comentarii

 • postat de alice
  Sâmbătă, 04 August 2012 18:58
  Buna ideea, ar trebui sa ne preocupam mai mult de acest lucru avand in vedere atitudinea noilor generatii. Felicitari!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de calin
  Sâmbătă, 04 August 2012 13:14
  Grozava ideea organizarii unor astfel de campanii si chiar ii felicit pe initiatori... Orice initiativa de acest fel ar trebui sustinuta de cat mai multi oamenim, poate asa am reusi sa schimbam ceva in mentalul colectiv.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mihaiomm
  Sâmbătă, 04 August 2012 09:44
  Eu din ce inteleg este o campanie de avertizare. mi se pare chiar interesanta ideea. au si un super site.
  Mult succes in continuare....
  0
  0
  Raportează
 • postat de hehe
  Sâmbătă, 04 August 2012 09:05
  Rog Viata Libera sa ne informeze cati minori s-au lasat de alcool dupa aceasta promotie.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.