Deplasare dificilă pentru Oţelul
Foto: Foto: Sorin Pană

Deplasare dificilă pentru Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Gălăţenii vor evolua împotriva Petrolului * Fanii roş-alb-albaştrii sunt aşteptaţi de Liga Suporterilor pentru a efectua deplasarea la Ploieşti

După dezamăgirea provocată de egalul de pe teren propriu împotriva Rapidului, în urma unui joc bun, roş-alb-albaştrii vor evolua în această seară, de la ora 21.30, la Ploieşti, contra Petrolului, într-o partidă ce va fi transmisă în direct de DigiSport.

„Am tras concluziile după jocul împotriva Rapidului şi sper să nu mai facem asemenea greşeli. La Ploieşti ne aşteaptă un meci extrem de dificil, întâlnim practic o selecţionată făcută din două echipe. Poate că Petrolul pare favorită, mergem la Ploieşti să ne facem jocul şi să ne întoarcem cu punct sau puncte”, a declarat antrenorul Dorinel Munteanu.

La rândul său, Narcis Răducan, noul responsabil cu bunul mers al lucrurilor la Oţelul, a spus că are încredere că se pot scoate puncte din această deplasare, în ciuda adversarului dificil pe care gălăţenii îl vor întâlni în această seară. „Petrolul este o echipă cu mulţi jucători valoroşi, cu un public destul de aproape de echipă, îndeplineşte condiţiile pentru performanţă. Totuşi, lor le lipsesc omogenitatea şi organizarea noastră, lucruri care se construiesc într-o perioadă mai lungă de timp. După cum s-a văzut, oricine ar pleca de la Oţelul, echipa tot are resurse să nu se simtă lipsa”, a declarat Răducan.

Incertitudine în poartă

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat că nu a decis încă cine va fi în poartă la meciul din această seară contra Petrolului, după ce etapa trecută Grahovac a comis o eroare decisivă la golul egalizator al giuleştenilor, iar Oţelul a pierdut şansa de a acumula toate cele trei puncte. „Nu am luat o decizie, nu se ştie, poate intră Grahovac, dar totuşi este nevoie de concentrare maximă, să evităm greşelile din trecut. În fotbal, supărarea şi bucuria durează foarte puţin”, a spus Munteanu. Bosniacul a apărat poarta Oţelului în ediţia precedentă de campionat în 25 de partide, fără să primească gol în 14 dintre acestea, în timp ce Brăneţ a fost titular de nouă ori, cu două partide în care a păstrat poarta intactă.

Liga Suporterilor organizează deplasare

Pentru meciul de sâmbătă seara, contra Petrolului, de la 21.30, Liga Suporterilor Gălăţeni organizează deplasarea spre Ploieşti şi pune la dispoziţia fanilor 200 de locuri (patru autocare), plecarea având loc de la ora 15.00, de pe platoul de la McDonald’s. Cei care vor dori să încurajeze echipa în deplasare vor trebui să aibă obligatoriu asupra lor buletinul de identitate, un tricou negru, 10 lei (costul biletului de intrare la meci), precum şi orice material cu însemnele sau culorile Oţelului (fular, eşarfă, steag).

Petrolul are probleme de lot

Altfel, adversarul Oţelului din această seară întâmpină probleme de lot. Nu mai puţin de patru jucători care au fost titulari în prima etapă, în care Petrolul s-a impus cu 5-0 în faţa Ceahlăului, sunt incerţi pentru jocul cu gălăţenii. Fundaşii Galamaz şi Cojocnean au lipsit şi la Vaslui, iar atacanţii Grozav şi Hamza sunt incerţi după ce au fost schimbaţi în ultimul joc de campionat, în urma unor accidentări. În acelaşi timp, Adrian Cristea este suspendat, după eliminarea din runda precedentă.

Citit 1884 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 August 2012 01:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.