Sîrghi: „Mă simt bine. Mă întorc la antrenament într-o lună!”

Sîrghi: „Mă simt bine. Mă întorc la antrenament într-o lună!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cristian Sîrghi, fotbalistul Oţelului accidentat la finele partidei pe care formaţia gălăţeană a susţinut-o luni în compania CFR Cluj, a făcut joi primele declaraţii. Jucătorul, diagnosticat cu fractură de piramidă nazală şi fractură de pomete se află în continuare internat în secţia de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă Galaţi şi a ţinut să îşi liniştească suporterii, asigurându-i că nu se pune problema să renunţe la activitatea sportivă.

„Mă simt bine. Părinţii şi soţia mea au fost iniţial îngrijoraţi din cauza a ceea ce au aflat de la televizor, au crezut că este ceva mult mai grav. Îi asigur pe toţi că sunt în formă. Mă voi putea întoarce la antrenamente într-o lună, nu-mi est teamă să joc din nou. Cască nu voi purta, ci doar o mască pentru nas, temporar. Coechipierilor mei le transmit ca până mă întorc eu să aibă grijă să câştige următoarele meciuri”, ne-a declarat joi, pe un ton optimist, Cristian Sîrghi.

Medicii care l-au ţinut în continuu sub supraveghere şi tratament sunt şi ei optimişti, mai ales că evoluţia pacientului este tot mai bună pe zi ce trece. Cu toate acestea, specialiştii nu vor să rişte şi îl vor ţine în spital atât cât va fi nevoie.

„Este într-o stare bună, stabil hemodinamic. Condiţia lui fizică de sportiv profesionist îl ajută foarte mult, la fel şi colegii care i-au fost mereu alături. Nu are leziuni neurologice, iar cele neurochirurgicale sunt minime. În zilele următoare vom mai face un computer tomograf pentru a vedea cum se prezintă şi îl vom mai ţine aici cât va fi nevoie”, a precizat dr. Corneliu Marinescu, specialist neurochiururg.

Citit 1333 ori Ultima modificare Joi, 16 August 2012 11:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.