Show la Cupa Danubius: Narcis Răducan a revenit pe teren
Foto: Foto: Ţutu Ionatan

Show la Cupa Danubius: Narcis Răducan a revenit pe teren
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clubul gălăţean a fost reprezentat de o formaţie de old-boys în cadrul competiţiei de minifotbal Cupa Danubius, organizată de Inspectoratul de Poliţie şi desfăşurată pe stadionul „Siderurgistul”.

Cu Narcis Răducan în echipă, misiunea formaţiei antrenate de Vivi Stamate a fost uşurată, iar reprezentanţii Oţelului s-au impus în toate partidele. MVP-ul turneului a fost cel desemnat să conducă clubul gălăţean, Narcis Răducan, care a reuşit să marcheze şi cele mai multe goluri (şase), fiind detaşat golgheterul echipei. Din echipa roş-alb-albastrilor au mai făcut parte fostul fundaş dreapta din echipa Oţelului care învingea pe Juventus în 1988, Gelu Popescu (două goluri şi evoluţii remarcabile în ciuda kilogramelor în plus), directorul de marketing al clubului, Dragoş Ghiuţă (două goluri şi responsabil cu show-ul pe teren), Eugen Baştină, fost fotbalist la Oţelul, acum antrenor la Dunărea, Damian Băncilă (un gol), fost jucător la Oţelul şi tehnicianul actual al echipei secunde, Laurenţiu Candrea (patru goluri), un apropiat al clubului gălăţean, Ciprian Tofan pe post de portar, Ionuţ Graur şi Cornel Iacob (două goluri).

După un start furibund, 5-0 cu echipa Poliţiei din Tecuci, în care Răducan a marcat două goluri, dintre care unul cu o scăriţă de efect, au urmat victorii şi în următoarele trei jocuri: 3-2 cu CS Dinamo Rm. Vâlcea, 5-1 cu IPA Arad şi 4-3 cu Danubius, echipa IPJ Galaţi.

Competiţia va continua astăzi cu fazele finale.

Citit 2037 ori Ultima modificare Vineri, 07 Septembrie 2012 11:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.