Narcis Răducan l-a eclipsat pe Figo! A făcut show pe teren, în Elveţia

Narcis Răducan l-a eclipsat pe Figo! A făcut show pe teren, în Elveţia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Reprezentantul Oţelului la întrunirea Asociaţiei Cluburilor Europene a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului de minifotbal organizat cu această ocazie, la care au participat, printre alţii, celebrul spaniol Butragueno şi deţinătorul Balonului de Aur din 2000, Luis Figo

Conducerea FC Oţelul a fost prezentă, pentru al doilea an la rând, la întrunirea „European Clubs Asociation”, gruparea gălăţeană având statut de membru invitat graţie titlului naţional câştigat în 2011 şi participării în Liga Campionilor. La reuniunea care a avut loc în Elveţia, la Geneva, Oţelul a fost reprezentată de Narcis Răducan şi de directorul de marketing al clubului, Dragoş Ghiuţă. „S-au discutat foarte multe aspecte, de la fair-play financiar sau evitarea diverselor litigii, până la probleme legate de centrele de copii şi juniori”, a spus Narcis Răducan, cel desemnat să conducă clubul gălăţean.

Cu această ocazie, asociaţia ce îl are preşedinte pe germanul Karl Heinz Rummenigge a organizat şi un turneu de minifotbal, cu cinci echipe formate din participanţii la seminar, starul competiţiei fiind tocmai Narcis Răducan. Echipa sa a câştigat turneul, iar reprezentantul Oţelului a fost desemnat cel mai bun jucător, o distincţie fabuloasă ţinând cont că pe teren s-au aflat mulţi foşti fotbalişti celebri, printre care şi Luis Figo, "Balonul de Aur" din 2000 şi în 2001, considerat de FIFA cel mai bun fotbalist din lume!

„Este onorant atât pentru mine cât mai ales pentru club, pentru imaginea Oţelului. Dar cel mai important a fost că acest turneu ne-a scos din cadrul oficial de la seminarii şi într-o atmosferă destinsă s-au creat mult mai uşor relaţii între reprezentanţii cluburilor, ce se pot transforma în colaborări benefice. Spre exemplu, am obţinut informaţii despre anumiţi jucători ce ne interesează”, a declarat Narcis Răducan, care a revenit ieri în Galaţi.

Sipovici, la barajul pentru CE

Fundaşul central al Oţelului, Enes Sipovic, a fost convocat şi la ultimele două meciuri ale echipei de tineret a Bosniei din preliminariile Campionatul European. Sipovic a fost integralist atât în partida câştigată vineri cu 4-0 în faţa Greciei, cât şi în cea de luni în faţa Germaniei, încheiată la egalitate, scor 4-4. Bosnia a prins barajul de calificare la CE de tineret din 2013, încheind grupa pe locul 2, iar Sipovic va fi cel mai probabil prezent şi în aceste meciuri eliminatorii, ce vor avea loc în noiembrie.

Citit 1468 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Septembrie 2012 20:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.