Oficializarea preluării Oţelului de către noii acţionari s-a amânat
Foto: Foto: Ţutu Ionatan

Oficializarea preluării Oţelului de către noii acţionari s-a amânat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce iniţial s-a anunţat că luni ar fi urmat să se finalizeze tot, în ceea ce priveşte trecerea clubului gălăţean sub tutela noilor investitori, cel desemnat să conducă clubul, Narcis Răducan, a îndemnat la răbdare, până când va fi făcut oficial anunţul de către noii acţionari. „Oficial nu s-a întâmplat nimic, deocamdată. Chiar dacă există un val de entuziasm că se va rezolva foarte rapid această trecere a clubului, anunţul oficial va fi făcut de noii acţionari. Bineînţeles, că şi noi, cei care reprezentăm clubul, vrem să se întâmple cât mai repede, pentru a putea merge la turaţie maximă din toate punctele de vedere”, a declarat Narcis Răducan, cel care urmează să fie împuternicit în postul de director general al clubului odată cu oficializarea tranzacţiei dintre Combinat şi noii investitori.

Pachetul majoritar de acţiuni urmează să fie deţinut de omului de afaceri Dan Grigore Adamescu. Cu o avere estimată la peste 950 milioane de euro, acesta era plasat pe locul 4 în Top Forbes 2011, un clasament al celor mai bogaţi români. Partea minoritară va fi sub proprietatea altui om de afaceri, Radu Călin, acţiuni urmând să deţină şi Primăria.

Altfel, în această săptămână, pentru a prinde mai multe jocuri în picioare până vor fi pregătiţi sută la sută, Ştefan Mardare şi Dănuţ Enescu vor evolua la echipa secundă, ambii revenind după accidentări suferite înainte de perioada de pauză determinată de jocurile echipei naţionale.

Citit 2866 ori Ultima modificare Joi, 13 Septembrie 2012 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.