Probleme de efectiv în atacul Oţelului - Lipsesc Pena, Paraschiv şi Punosevac

Probleme de efectiv în atacul Oţelului - Lipsesc Pena, Paraschiv şi Punosevac
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Viorel Tănase se confruntă cu mari dificultăţi în compartimentul ofensiv, toţi cei trei atacanţi din lot fiind indisponibili


Aflată pe loc retrograbdabil, echipa gălăţeană are mari probleme în atac înaintea jocului de sâmbătă, de la Turnu Severin, din etapa a 9-a din Liga I. Cei trei atacanţi din lotul lui Tănase sunt indisponibili, astfel că cel mai probabil slovenul Jaka Stromajer va fi folosit pe postul de vârf împins etapa viitoare. Pena a fost eliminat în runda trecută, la egalul, scor 1-1, de pe teren propriu cu Viitorul şi va lipsi o etapă. Revenit la prima echipă, Gabi Paraschiv s-a accidentat la ultimul său joc de la „satelit” şi abia de la începutul săptămânii viitoare va reintra în programul normal de pregătire. De asemenea, nici Bratislav Punosevac nu se simte prea bine, sârbul lipsind de la ultimele antrenamente din cauza unor probleme la rinichi. „Sunt ceva probleme de lot, în special în atac, dar trebuie să găsesc soluţii, să fiu inspirat şi la ora jocului să iau cele mai bune decizii pentru că mergem să câştigăm la Turnu Severin”, a declarat Viorel Tănase, antrenorul gălăţenilor.

Didi şi Sârghi, aproape de revenire

În ciuda problemelor de efectiv întâmpinate înaintea partidei cu CS Turnu Severin, există şi veşti bune în ceea ce-i priveşte pe Didi şi Sârghi, absenţi de ceva vreme. Brazilianul s-a întors în Galaţi după ce a efectuat un control la Bucureşti şi se preconizează revenirea sa la începutul lunii octombrie. Fundaşul central Cristian Sârghi a revenit la antrenamentele echipei şi poartă mască de protecţie după accidentarea suferită în partida cu CFR Cluj, în urma unei ciocniri cu Sergiu Costin. „Sârghi a revenit la antrenamente, a început să dea şi cu capul în minge, deci este bine, îl aşteptăm cât mai curând să intre pe teren” a declarat Narcis Răducan, cel desemnat să conducă clubul gălăţean. Singurul absent pe o perioadă mai lungă de timp este Silviu Ilie, care încă are piciorul în ghips după accidentarea suferită în chiar prima partidă de campionat, de la Iaşi. Ilie va reveni cel mai probabil din retur.

Rezultate apăsătoare

Roş-alb-albaştrii nu au reuşit să mai câştige din primul joc al acestui sezon, iar seria de rezultate nefaste din ultima vreme i-a marcat pe gălăţeni, care par a fi intrat într-un blocaj psihic. „Noi trebuie să trecem peste această perioadă, sunt convins că o victorie ne va descărca şi apoi vom reuşi să legăm mai multe rezultate pozitive”, a spus „Tase”, în timp ce fundaşul central Enes Sipovici a confirmat faptul că rezultatele nefaste i-au marcat pe fotbaliştii Oţelului. „Nu mai e aceeaşi atmosferă ca atunci când am câştigat campionatul, nici nu prea are cum, pentru că-i normal să ne afecteze că nu am mai învins de mult. De aceea, obiectivul nostru imediat e să luăm trei puncte la Severin”, a spus Sipovici.

Citit 1644 ori Ultima modificare Joi, 20 Septembrie 2012 22:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.