Colaps total: Oţelul, neputinţă maximă
Foto: Foto: Sorin Pană

Colaps total: Oţelul, neputinţă maximă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii nu au fost în stare să câştige nici în deplasare cu Concordia Chiajna, deşi au avut mai bine de 30 de minute un om în plus pe teren


Nimic nu le mai iese roş-alb-albaştrilor, care nu au mai bătut pe nimeni de zece etape. După 0-0 la Chiajna, cu Concordia, situaţia a devenit din ce în ce mai gravă, Oţelul ocupând locul 15 (retrogradabil) la două puncte distanţă de Ceahlăul, asta în cazul fericit în care se iau în calcul şi cele două puncte litigioase. Gălăţenii nu joacă nimic, nu mai pot învinge pe nimeni şi au scos doar patru puncte din ultimele patru etape ce păreau numai bune de a avansa în partea superioară a clasamentului. Antrenorul Oţelului, Viorel Tănase, nu a reuşit să câştige niciun meci în campionat de când a venit la cârma echipei. “Trebuie să-mi dau două palme ca să mă trezesc, pentru că nu pot să cred că am evoluat atâta timp în superioritate numerică, aproape o repriză întreagă, şi n-am reuşit să câştigăm. De când am venit la echipă ne facem câte şase-şapte ocazii mari de gol, dar nu marcăm. Am tot zis că e vorba de concentrare, de ghinion, dar acum mă gândesc că este şi lipsă de valoare. Am avut discuţii individuale, am avut tot felul de şocuri, dar de la dorinţă la a putea e distanţă mare. Tot aşteptăm declicul acela, prima victorie după cea din prima etapă, dar aşteptarea aceasta se lungeşte parcă la nesfârşit. Sincer, mi-e teamă de retrogradare, sunt realist“, a spus «Tase».

„Ne şi batem dacă e nevoie”

La finalul partidei cu Concordia, în care neputinţa Oţelului a ieşit la suprafaţa din nou, Gabi Paraschiv, revenit la prima echipă, a oferit o declaraţie halucinantă cu privire la situaţia actuală a roş-alb-albaştrilor. “Sunt foarte dezamăgit pentru că n-am mai câştigat de atâtea etape. Trecem printr-o perioadă foarte grea şi nu-mi explic de ce nu reuşim să înscriem, pentru că faze ne creăm, dar nu marcăm. Suntem într-un blocaj psihic. Ar trebui să ne mai certăm între noi, să ne mai înjurăm, să ne mai şi batem pentru că la noi este o atmosferă aşa de «il dolce far niente». Valoarea echipei este cu totul alta, dar în clasament suntem pe locul 15, primul de sub linie. Nu-mi fac probleme, echipa nu va retrograda. Poate pauza aceasta cauzată de meciurile naţionalei ne va ajuta. Aşa cum spuneam, acum e momentul să ne închidem în vestiar, să ne spunem toate în faţă, să ne şi batem dacă e nevoie şi să ieşim din starea asta“, a spus Paraschiv.

La Galaţi, în Cupă, cu CF Brăila

Federaţia Română de Fotbal a stabilit programul optimilor de finală ale Cupei României, iar partida dintre FC Oţelul şi CF Brăila se va disputa la Galaţi, pe stadionul „Oţelul”, joi, 1 noiembrie, de la ora 18,30. Meciul va fi transmis în direct de DigiSport. Gălăţenii s-au calificat în optimi după ce s-au impus cu 1-0, în deplasare cu Sportul, în timp ce Brăila a trecut la penaltiuri de Viitorul Constanţa.

Citit 1764 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Octombrie 2012 00:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.