Danubius "colecţionează" înfrângeri - Al cincilea eşec consecutiv: 22-35 cu HC Zalău

Danubius "colecţionează" înfrângeri - Al cincilea eşec consecutiv: 22-35 cu HC Zalău
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Prima victorie pentru echipa de handbal Danubius Galaţi se lasă în continuare aşteptată! În partida disputată astăzi, în Sala "Siderurgistul", în etapa a V-a a Ligii Naţionale, dunărencele au pierdut la scor în faţa celor de la HC Zalău. 

Nemumăratele greşeli din tabăra antrenată de Alexandrina Soare şi arbitrajul cu dublă măsură al cuplului gorjean Drăgănescu - Eremia au făcut ca Danubius să înregistreze cea mai drastică înfrângere din acest sezon: scor 22-35 (9-14).

Jocul rezonabil practicat de gălăţence până în minutul 22, când scorul era 8-8, a dispărut fulgerător, ardelencele intrând la pauză cu un avantaj de cinci goluri.

Repriza a doua nu a adus nimic nou sub soarele care a lipsit ieri de la Galaţi. Zalăul şi-a văzut de joc, în timp gazdele au ratat dintr-o sumedenie de situaţii clare de gol.

"Galaţiul, în formula care a fost, a încercat, s-a străduit mult. Dar în vară au plecat multe jucătoare şi au venit altele nu de aceeaşi valoare. Sunt sigur că Sanda Soare, în pauza de iarnă, va pune echipa pe picioare", a declarat Gheorghe Tadici, antrenorul Zalăului şi selecţionerul României.


Danubius - HC Zalău 22-35

Galaţi: Bobeică, Ciontu, Ancerencu - Glibko 9, Curtean 5, Burlachenko 3, Lazarin 2, Pătulean 1, Zaremba 1, Dodan 1; 

Zalău: Mureşan - Szucs 7, Varga 7, Ailincăi 6, Beşe 3, Ciobanu 3, Trif 2, Pera 2, Bădiţă 2, Czeczi 2, Ţurcaş 1.

Aruncări de la 7m: Danubius 4 (2 ratate);

Citit 1201 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.