A revenit Didi în amicalul Oţelului cu Viitorul Constanţa

A revenit Didi în amicalul Oţelului cu Viitorul Constanţa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Trupa antrenată de Viorel Tănase s-a impus în meciul de verificare cu Viitorul, scor 1-0, după ce în urmă cu o lună, în campionat, cele două formaţii au terminat la egalitate * A revenit pe teren brazilianul Didi, care a jucat în ultimul sfert de oră al meciului

Cu gândurile îndreptate către situaţia critică în care se află Oţelul, suporterii nu s-au înghesuit să ia parte la testul gălăţenilor în pauza de campionat determinată de partidele echipei naţionale. Lipsa mizei jocului s-a simţit şi în teren încă de la primul fluier al centralului Marius Bocăneală, chiar dacă cei doi antrenori, Viorel Tănase pe de o parte şi Cătălin Anghel, de cealaltă, se agitau de zor pe margine. Oţelul a început în următoarea formulă: Grahovac -  Cârjă, Sarghi, Sipovici, Cucu - Neagu, Giurgiu - Inkango, Paraschiv, Stromajer - Pena.  Spre deosebire de jocurile de până acum susţinute în campionat de galateni, echipa a părut puţin mai închegată, cu decarul Paraschiv revenit printre titulari cu o poftă bună de joc. Para a ratat ocazia de a-şi trece numele pe lista marcatorilor după o execuţie acrobatică, dar mingea trimisă de oţelar a fost scoasă cu greu de portarul constănţenilor. Singurul gol al partidei a venit în minutul 33, pe fondul unui joc destul de bun al Oţelului. Giurgiu a recuperat la mijlocul terenului, Neagu a distribuit o diagonală în dreapta la Inkango, francezul a centrat perfect în faţa porţii, de unde Stromajer a reluat cu latul în plasă, din şase metri. 

Au fost şi câteva erori în defensivă, dar constănţenii, cu mulţi dintre titulari menajaţi, nu au reuşit să marcheze nici din situaţie de unu la unu cu Grahovac.

A revenit Didi

După pauză nu s-a mai jucat nimic. Schimbările şi-au făcut efectul în ambele tabere, nicio echipă nu a mai avut nicio ocazie, ba chiar nici un şut expediat pe spaţiul porţii. La Oţelul au mai intrat Brăneţ, Benga, Costin, Ljubinkovic, Enescu, Filip, Iorga, Băjenaru, Viglianti şi Didi. Brazilianul este la primul joc după accidentarea suferită în luna iunie şi a fost introdus 15 minute pe teren, cel mai puţin dintre toţi cei care au intrat în repriza secundă. Golgheterul echipei în ediţia trecută, cu opt goluri marcate, toate în retur, a fost trimis în teren de Tase pe postul de vârf împins, având câteva incursiuni în stilul său caracteristic. Cârjă, titularul pe postul de fundaş dreapta în ultimele două etape, a fost singurul care a evoluat tot meciul. 

“A fost un antrenament bun, am dorit să avem continuitate în jocuri. Mă mulţumeşte rezultatul, dar este clar că mai avem lucruri de pus la punct până la jocul cu Astra. Mă bucur de revenirea a doi jucători importanţi, Paraschiv şi Didi, cu timpul cred că se va simţi şi mai tare la echipă. Chiar dacă va fi greu, vreau să câştigăm cu Astra” , a declarat Viorel Tănase la finalul jocului cu Viitorul.

Costin, absent cu Astra

La partida de la Chiajna, încheiată la egalitate, scor 0-0, galatenii şi-au pierdut căpitanul pentru o etapă, în urma celui de-al patrulea cartonaş galben încasat de Costin. “Va lipsi Costin etapa viitoare din cauza cartoanselor galbene, dar am încredere în toţi componenţii lotului şi le dau şansa tuturor”, a spus Tase, care a început meciul cu Viitorul în formula Sîrghi - Sipovici, în centrul defensivei. În plus, de la partida amicală au lipsit Râpă, Murgoci, Mardare, Punosevac, Perendija, Cojoc şi Buş.

 

Citit 1550 ori Ultima modificare Duminică, 14 Octombrie 2012 15:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.