Fuga la ştafetă! Gălăţenii vor da startul

Fuga la ştafetă! Gălăţenii vor da startul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În organizarea Asociaţiei Student Sport, pe 22 octombrie se va startul competiţiei naţionale universitare „Fuga la ştafetă”, prima etapă urmând să aibă loc la Galaţi, pe faleza superioară. Se va alerga distanţa de 2,5 kilometri, iar câştigătorul va preda virtual ştafeta către cei din Constanţa, care vor fi gazdele etapei secunde, de pe 24 octombrie. Competiţia, aflată la prima ediţie, se va desfăşura în şase regiuni istorice, după Galaţi şi Constanţa urmând Târgu Jiu (26 octombrie), Timişoara (29 octombrie), Cluj-Napoca (31 octombrie) şi Bucureşti (2 noiembrie).

Principalul scop al evenimentului este de a oferi o alternativă tinerilor şi în special studenţilor pentru practicarea  sportului.

”Fuga la ştafetă!”, deși este un eveniment special conceput pentru studenți, nu se adresează doar acestora. În fiecare dintre cele şase oraşe vor fi avea loc expoziții de artă şi momente artistice. În Galaţi va fi un târg cultural pe Aleea Domnească, în zona pietonală dintre Elice şi Spicul.

Cei care doresc să participe la competiţie se pot înscrie accesând site-ul http://studentsport.ro/fugalastafeta/inscriere/

”Fuga la ştafetă!”  este un eveniment organizat sub egida Federaţiei Române de Atletism, în parteneriat cu Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret.

Citit 1492 ori Ultima modificare Duminică, 14 Octombrie 2012 23:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.