Biletul zilei - Ungaria, pericol pentru România

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am riscat puţin la biletul din weekend şi am fost foarte aproape de a le da bătăi de cap caselor de pariuri, dar pentru că Novara şi Brescia nu au fost la egalitate la pauză, am rămas cu buza umflată. Brazilienii şi-au făcut pe deplin treaba, Sao Paolo a câştigat, scor 2-0, cu Figuierense, iar Portuguesa a făcut din nou egal până în pauză, la fel ca de fiecare dată când am mizat pe acest tip de pariu. În calificările din Africa nu au fost probleme să găsim un meci cu mai puţin de trei goluri, mai ales că a jucat Zambia, o adevărata specialistă. A remizat în Uganda, scor 1-1, fără să depăşească norma obişnuită de goluri.

BILETUL ZILEI


Belarus - Georgia 1X (cotă 1,25)

Macedonia - Serbia X2 (cotă 1,25)

San Marino - Moldova 2 (cotă 1,20)

Ungaria - Turcia 1 (cotă 2,65)

Germania - Suedia 1 (cotă 1,25)


Argumentaţie

Chiar dacă de regulă sunt foarte multe surprize la meciurile dintre echipele naţionale, încercăm să le evităm prin măsuri de siguranţă. Serbia are nevoie disperată de puncte, astfel că excludem un eşec în Macedonia, în timp ce generaţia talentată a Belarusului nu a debutat prea bine în grupă, dar valoarea nu poate fi depăşită într-un meci cu Georgia, chiar pe teren propriu. San Marino este cea mai slabă echipă din lume, iar Moldova trebuie să câştige pentru a nu se apropia de statutul gazdelor. Nemţii sunt obişnuiţi să-şi câştige grupele de calificare cu maximum de puncte, iar Ungaria reprezintă principalul pericol la calificare pentru România. Maghiarii au o generaţie foarte bună, iar turcilor le-au scăzut drastic şansele la calificare. Cota finală este de 6,21.

Citit 3384 ori Ultima modificare Luni, 15 Octombrie 2012 23:34

3 comentarii

 • postat de John
  Marți, 16 Octombrie 2012 23:10
  Se pare ca meciul ungaria - turcia l-ai nimerit insa am ezitat sa pariez pe acest meci dar ce ma deprima e serbia care e posibil sa piarda dupa ce un jucator a luat un rosu simplu, mai mult la cerut ! PACAT ! ( pe biletul meu si-au facut treaba estonia, bosnia,irlanda, elvetia,moldova si austria...dar serbia ma dezamagit )
  0
  0
  Raportează
 • postat de iorga
  Marți, 16 Octombrie 2012 14:51
  si eu mizez pe x2 la ungaria-turcia. pt turci e ultima sansa de a mai spera la ceva
  0
  0
  Raportează
 • postat de JOhn
  Marți, 16 Octombrie 2012 11:27
  Eu mizez pe un egal sau pe turci la meciul ungaria - turcia !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.