Victorie categorică pentru handbaliştii de la CSU Galaţi

Victorie categorică pentru handbaliştii de la CSU Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Etapa a VII-a a Diviziei A (al doilea eşalon de handbal masculin) a coincis cu o nouă victorie a echipei gălăţene. De data aceasta a fost un succes categoric, obţinut în faţa unei echipe care anul trecut ocupase o poziţie fruntaşă în competiţia naţională, Politehnica Iaşi.

„Studenţii” gălăţeni au controlat cu autoritate disputa din sala Siderurgistul, la capătul căreia a fost consemnat în foaia de arbitraj scorul de 40-30 în favoarea lor. Este al cincilea succes din acest sezon după şapte etape (în două partide s-au înregistrat înfrângeri pentru CSU), bilanţ cu care gălăţenii ocupă un loc în prima jumătate a clasamentului Seriei A (locul 6, din 14 echipe). De notat că ultimele trei victorii au fost obţinute în ultimele opt zile (miercurea aceasta şi cea cu o săptămână în urmă au fost etape intermediare).

Partida a fost condusă de cuplul de arbitri Adrian Dumitru (Adjud) - Theodor Şerbu (Bucureşti).

Iată lotul de jucători şi realizatorii celor 40 de goluri: Andronic, Vârlan - Dorneanu 1, Nica 4, Matei 6, Bursuc 15, Mârşiu 3, Ştefan Ionel 2, Roua, Anghel 3, Vişan, Ghenghea 1, Băhnăreanu 2, Aniţa 1, Păun şi Secară 2.

Sâmbătă, CSU Galaţi va juca în deplasare, urmând să întâlnească formaţia HCM Alexandria.

Citit 960 ori Ultima modificare Joi, 18 Octombrie 2012 21:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.