United reîncepe să zburde: 5-1 cu ACS Odorheiu Secuiesc

United reîncepe să zburde: 5-1 cu ACS Odorheiu Secuiesc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fotbaliştii de la United Galaţi au avut de susţinut un meci foarte important în Liga I de futsal. În Sala „Siderurgistul”, elevii antrenorului David Asandei au primit replica celor de la ACS Odorheiu Secuiesc, echipă care nu cunoscuse înfrângerea în primele patru jocuri. Acest lucru i-a ambiţionat pe gălăţeni, care s-au mobilizat exemplar pentru această confruntare. Drept urmare, gălăţenii au luat jocul pe cont propriu şi l-au controlat în totalitate. Finalmente, United s-a impus la un scor clar, 5-1 (2-0), care îi ameliorează situaţia din clasament: şase puncte şi golaveraj pozitiv (23-22). Până la acest meci, gălăţenii înregistrau o singură victorie şi două înfrângeri.

O bună perioadă de timp, tabela a rămas neatinsă, deşi gălăţenii au dominat de la început. După o bară a lui Moldoveanu, acelaşi jucător a deschis scorul (min. 9), pentru ca până la pauză Apostol să facă 2-0, în urma unei reuşite acţiuni personale. La reluare s-a făcut 3-0 şi 4-0, următoarea acţiune mai consistentă încheindu-se cu o bară. Mikloş a făcut 4-1, pentru ca în ultimele secunde să fie stabilit scorul final: 5-1. Golurile din mitanul al doilea i-au avut ca autori pe Buleandră, Curteanu şi Bâgu. Meciul s-a încheiat cu o ratare a lui Mikloş, care a irosit o lovitură de penalitate (pentru cumularea a şase faulturi de joc).

A arbitrat cuplul Andrei Ioniţă - Marian Ivănescu (Bucureşti).

Învingătorii au jucat în formula: Toniţă - Ivan, Moldoveanu, Apostol, Bâgu, Buleandră, Tudose, Curteanu, Popliacă şi Alin Ilie.

Următorul meci al gălăţenilor va avea loc în deplasare, la Clujeana Cluj, duminică, 21 octombrie.

Citit 920 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Octombrie 2012 22:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.