Arcada Galaţi defilează în Divizia A2 de volei

Arcada Galaţi defilează în Divizia A2 de volei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel de-al doilea eşalon de volei se află în plină desfăşurare, competiţie în care Arcada Galaţi, echipă cu o vechime de doar câteva luni, se comportă foarte bine în acest început de sezon. După patru etape, gălăţenii au acumulat tot atâtea victorii şi se află pe locul întâi în Seria Est. În clasamentul la zi urmează Dacia Buzău şi Tricolorul Liceul „Mihai Viteazul” Ploieşti, într-o serie de opt echipe.

Elevii tânărului antrenor Marian Apostu s-au impus sâmbătă pe teren propriu cu 3-1, în faţa echipei sucevene CSM Universitatea, grupare care cu două sezoane în urmă activa în primul eşalon. Scorul de 3-1 a devenit specialitatea gălăţenilor, aceştia având trei victorii la acest scor. Ca şi în precedentele jocuri, Arcada a pierdut primul set (26 – 28) pentru ca în următoarele să evolueze fără probleme, câştigând  la 18, 19 şi 15.

Învingătorii au jucat în formula: Râpeanu, Cociş, Harabagiu, Palfi, Todaşcă, Apostu – Marius Pârvu (libero). Au mai intrat Ciucă şi Voinea. În următorul meci Arcada se va deplasa în Capitală, unde va întâlni Rapidul.

Fetele de la CSU au jucat tot pe teren propriu, având ca partenere colegele de la echipa ProVolei Botoşani. Misiune facilă pentru elevele Ilenei Berdilă, care au câştigat la pas, cu 3-0 (18, 14, 12), într-o confruntare în care doar primul set le-a ridicat ceva probleme. CSU se află pe locul IV în serie, cu două victorii şi două înfrângeri.

Echipa aliniată: Roxana Petre, Ioana Stoica, Oana Oprea, Ana Maria Berdilă, Cristina Botezatu, Andreea Niculcea – Mirela Bobaru (libero). Au mai jucat Ioana Ştefu şi Mihaela Brazdeş. Etapa viitoare, „studentele” vor juca la CSM LPS Focşani.

Citit 1202 ori Ultima modificare Duminică, 28 Octombrie 2012 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.