United Galaţi a fost aproape să răpună campioana

United Galaţi a fost aproape să răpună campioana
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Runda a IX-a a Ligii I de futsal a programat şi meciul de la Galaţi, dintre echipa locală United şi multipla campioană City’us Tg. Mureş, unul al marilor orgolii, cele două echipe întâlnindu-se de nenumărate ori în ultimii ani – atât în campionat cât şi în „Cupa României”, inclusiv în trei finale.

Întâlnirea de marţi seara, de la Galaţi, s-a desfăşurat majoritatea timpului sub semnul echilibrului. Mai mult, elevii lui David Asandei au avut mai multe situaţii în care s-au aflat în avantaj: 2-0 şi 3-2 la pauză; 4-4 în mitanul al doilea. Oaspeţii s-au desprins apoi la 4-6, moment în care, odată cu apropierea finalului, tehnicianul gălăţean l-a scos pe Toniţă din poartă pentru a amplifica aportul ofensiv. Mutarea a fost efect parţial, United a înscris în penultimul minut pentru 5-6, dar apoi au târg-mureşenii au profitat de lipsa portarului advers şi au închis tavela la scorul de 5-7 în ultimele secunde. Oricum este un rezultat onorabil, obţinut în faţa unei formaţii care are în componenţă majoritatea jucătorilor lotului naţional.

Golurile echipei gălăţene au fost marcate de Apostol – 2, Buleandră, Curteanu şi Ivan.

Antrenorul Asandei a beneficiat de aportul următorilor jucători: Toniţă – Apostol, Bâgu, Moldoveanu, Ivan, Popliacă, Curteanu, Tudose şi Buleandră.

După acest joc, United se află pe locul al VI-lea, cu 12 puncte.

În etapa următoare gălăţenii vor juca în deplasare, cu CSMS Iaşi (luni, 19 noiembrie). În ce priveşte meciul restanţă, cu Spicom Sf. Gheorghe, acesta a fost programat pentru 27 noiembrie.

Citit 1011 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2012 15:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.