FCM Dunărea Galaţi, victorie smulsă în ultimele secunde
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

FCM Dunărea Galaţi, victorie smulsă în ultimele secunde
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ultimul meci din acest an pe teren propriu, FCM Dunărea a obţinut, în extremis, cele trei puncte (1-0 cu Săgeata Năvodari), un succes care o duce pe locul al IX-lea în clasament. Hotărâtor în obţinerea victoriei a fost acel dram de şansă care le-a lipsit în multe din partidele precedente şi fără de care s-ar fi pierdut două puncte foarte importante, aşa cum s-au petrecut lucrurile în alte jocuri din acest tur de campionat.

În prima repriză s-a putut vedea un joc perfect pentru 0-0, unul lipsit de orice valenţe, în care cei doi portari au şomat pur şi simplu.

Ceva fotbal s-a jucat la reluare, graţie efortului depus de elevii lui Vali Stan. Pentru că Săgeata Năvodari – chiar dacă are în componenţă câţiva jucători de prim eşalon şi se aflau pe locul al treilea în Seria I – au bătut în retragere, de dragul unui 0-0. Totul s-a petrecut după minutul 60, când dunărenii au pornit atacul! Au fost trei bune oportunităţi – Grosu, Enache şi Popescu. În ultimele zece minute gazdele şi-au intensificat dominarea: a ratat Enache singur cu portarul, şut peste din zece metri, la fel a scăpat şi Radu dar a fost blocat de portar. Finalul a fost dramatic, în minutul doi al prelungirilor Hristian a scos de pe linia porţii la singura ocazie a oaspeţilor din tot meciul, pentru ca la faza următoare gălăţenii să obţină un corner, centrarea fiind reluată cu capul de Cristea pentru golul victoriei, în ultimele secunde ale jocului.

FCM Dunărea a evoluat în următoarea alcătuire: Măstăcan – Căldăraru (min. 78 Iancu), Hristian, Florea, Popescu – Radu, Negoescu, Chiriac, Cristea – Grosu (87 – Chelaru), Enache (85 – Drăgan).

Citit 1099 ori Ultima modificare Duminică, 25 Noiembrie 2012 15:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.