Calvarul accidentărilor continuă: Oţelul a rămas într-un singur portar

Calvarul accidentărilor continuă: Oţelul a rămas într-un singur portar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Cristi Brăneţ a suferit o ruptură musculară în meciul de la Dinamo şi are şanse minime să mai poată juca în acest an * Grahovac nu este nici el recuperat complet, astfel că Tadas Simatis a rămas singurul goalkeeper din lot

De parcă n-ar suferi destul de pe urma faptului că nu s-a putut face în vară o campanie de transferări adecvată şi nu sunt prea multe soluţii pe unele posturi, Oţelul are şi ghinionul de a avea un lot decimat de accidentări, parcă mai numeroase ca oricând. Acum s-a ajuns să fie probleme până şi la postul de portar, după Grahovac venind şi rândul lui Brăneţ să intre pe lista accidentaţilor. Acesta din urmă a fost nevoit să ceară schimbarea în partida cu Dinamo, de vineri seară, în urma durerilor din zona muşchilor inghinali. Din păcate, nu este vorba doar de o contractură sau întindere ci de o accidentare mult mai serioasă, ruptură musculară, ceea ce înseamnă că Brăneţ are şanse minime să mai poată juca în acest an.

Astfel, în condiţiile în care Grahovac nu se antrenează încă la intensitate normală după entorsa la genunchi suferită în urmă cu o lună, lituanianul Tadas Simaitis reprezintă singura soluţie pentru partida de miercuri seară de la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul, din sferturile de finală ale Cupei României.

Pe lângă Brăneţ şi Grahovac, celelalte absenţe sigure pentru următorul meci sunt cele ale lui Silviu Ilie şi Costin, accidentaţi, plus Pena, ce se va afla la al doilea joc în stare de suspendare după eliminarea din partida cu FC Vaslui.

Incertă este şi prezenţa în lot în cazurile lui Paraschiv şi Bruce Inkanko, absenţi în ultima vreme tot din cauza problemelor medicale. Cei doi au efectuat ieri primul antrenament „la minge” după perioada de recuperare, antrenorul Viorel Tănase urmând să hotărască dacă îi va lua în lotul deplasat la Piatra Neamţ în funcţie de cum se vor mişca la şedinţa de pregătire din această seară.

Clujenii, speriaţi de penaltiul refuzat Oţelului

La ultima fază a meciului de vineri seară, câştigat de Dinamo cu 2-1, celor de la Oţelul li s-a refuzat impardonabil un penalti la o fază extrem de clară, un henţ în careu făcut de Alexe ca un voleibalist aflat la blocaj. Acea decizie favorabilă dinamoviştilor i-a făcut pe cei de la CFR Cluj să se teamă că o pot păţi la fel, astfel că au cerut arbitri străini la meciul din Cupa României contra „câinilor”. „Mai ales după ce am vazut ce s-a întâmplat la meciul lor cu Oţelul Galaţi, am cerut brigadă străină, este pentru prima dată când avem o astfel de solicitare”, a declarat finanţatorul clujenilor, Arpad Paszkany.

Citit 1533 ori Ultima modificare Duminică, 25 Noiembrie 2012 16:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.