Probleme cu portarii: Oţelul apelează şi la Vlasie

Probleme cu portarii: Oţelul apelează şi la Vlasie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Odată cu accidentările suferite de Cristi Brăneţ şi Branko Grahovac, primii doi portari ai Oţelului, antrenorul Viorel Tănase va apela la serviciile goalkeeperilor de la echipa secundă a clubului, lituanianul Tadas Simaitis şi Alexandru Vlasie, poreclit Kahn.

„Sper să-mi dovedească la Piatra Neamţ că sunt soluţii pentru viitorul clubului, avem nevoie de ei în acest moment important pentru noi. Tadas a intrat bine şi la meciul cu Dinamo, n-a întâmpinat probleme, iar lui Vlasie nu i se zice Kahn degeaba, sper să arate că-i un portar bun”, a declarat Viorel Tănase.

Chiar dacă a revenit la jocul cu mingea la antrenamente, portarul Branko Grahovac nu va putea fi trecut pe foaia de joc la meciul cu Ceahlăul, abia de la meciul împotriva Rapidului fiind estimată revenirea sa. În schimb, Brăneţ nu va mai putea fi folosit deloc în acest sfârşit de an. „Nu-mi bat joc de cariera lui Branko să-l forţez acum şi să riscăm o accidentare mult mai gravă. Abia peste o săptămână şi jumătate cred că va fi apt. Din păcate pe Brăneţ nu-l mai am la dispoziţie până la sfârşitul anului şi va trebui să ne descurcăm cu ce avem”, a precizat „Tase”.

Oţelul va evolua în sferturile de finală ale Cupei României miercuri, de la ora 17.45, la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport.

Citit 2448 ori Ultima modificare Marți, 27 Noiembrie 2012 00:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.