Diseară, cu CSMS Iaşi: Meciul revitalizării pentru Oţelul

Diseară, cu CSMS Iaşi: Meciul revitalizării pentru Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu o victorie în această seară împotriva ieşenilor, trupa antrenată de Viorel Tănase poate lua un avans considerabil faţă de echipele aflate pe locurile retrogradabile


După ce au reuşit să se califice în semifinalele Cupei României, la mijlocul săptămânii trecute, gălăţenii trebuie să-şi rezolve problemele din campionat, chiar cu o contracandidată la retrogradare, CSMS Iaşi. În cazul unei victorii, Oţelul ar lua un avans de şase puncte faţă de prima echipă clasată sub linie. „Nu avem cum să nu fim îngrijoraţi de situaţia din campionat, avem mare nevoie de puncte în continuare. Sper că vom reuşi să obţinem minimum şapte puncte din cele trei partide rămase de jucat din retur, astfel ne-am depărta mai mult de echipele aflate în zona retrogradării”, a spus antrenorul Oţelului, Viorel Tănase.

După mai bine de o lună de absenţă, Paraschiv şi Inkango vor putea fi folosiţi de tehnicianul gălăţenilor la partida cu CSMS Iaşi. În plus, va reveni şi Marius Pena, după ce şi-a ispăşit etapele de suspendare în urma cartonaşului roşu primit la meciul cu FC Vaslui.

„Inkango şi Paraschiv au reluat antrenamentele, iar Pena revine după suspendare. Avem în continuare probleme cu portarii, Grahovac şi Brăneţ sunt în continuare accidentaţi, Perendija este suspendat, iar Costin şi Ilie lipsesc tot anul”, a spus „Tase”.

Gălăţenii cer amânarea semifinalei

Clubul roş-alb-albastru a solicitat Federaţiei Române de Fotbal reprogramarea primei manşe a semifinalelor Cupei României în primăvara anului 2013. În această fază a competiţiei, Oţelul urmează să întâlnească formaţia Petrolul Ploieşti, meciul tur fiind, cel puţin deocamdată, programat pe 12 decembrie, iar returul pe 17 aprilie 2013. De asemenea, Oţelul a transmis o adresă şi către Liga Profesionistă de Fotbal prin care solicită mutarea etapei a XX-a a Ligii tot în primăvară. "Am făcut aceste cereri deoarece avem foarte mulţi jucători indisponibili din cauza problemelor medicale, iar o semifinală de Cupa României, eveniment de prim rang, trebuie să beneficieze de concursul tuturor factorilor. De asemenea, prelungirea sezonului de toamnă al Ligii I va face ca problemele de lot să se accentueze. Or acest lucru va conduce la o calitate scăzută a jocurilor oficiale, ceea ce va afecta interesul general pentru fenomen. Este şi o formă de respect necesară faţă de publicul spectator”, a declarat  Narcis Răducan, directorul general al Oţelului.

Abonamentele, valabile şi diseară

Posesorii de abonamente valabile la meciurile de pe teren propriu ale Oţelului în turul campionatului 2012-2013 al Ligii I vor putea intra pe baza acestor tichete şi la partidele cu CSMS Iaşi şi Petrolul Ploieşti, ambele din retur. Femeile şi copiii de până la 14 ani beneficiază de gratuitate.

Partida Oţelul - CSMS Iaşi este programată în această seară, de la ora 18.00, şi va fi transmisă în direct de DigiSport.

Citit 1244 ori Ultima modificare Duminică, 02 Decembrie 2012 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.