Final de an cu probleme pentru Oţelul: „Lipsa determinării, cauza declinului”
Foto: Foto: Sorin Pană

Final de an cu probleme pentru Oţelul: „Lipsa determinării, cauza declinului”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Oţelului, Viorel Tănase, s-a declarat nemulţumit de atitudinea elevilor săi la partida din runda trecută (0-3 „acasă” cu CSMS Iaşi) şi speră ca la meciul de sâmbătă contra Rapidului să fie reglate problemele de până acum. „Am avut discuţii cu jucătorii, am analizat greşelile, dar mai important e să ne regăsim determinarea pentru a scoate puncte din Giuleşti. Inconstanţa din rezultate e cauzată de faptul că jucătorii nu sunt concentraţi la acelaşi nivel în fiecare partidă, dar sper să reglăm cât mai rapid şi acest aspect”, a spus „Tase”.

Referitor la umilinţa din etapa trecută, Tănase doreşte ca echipa gălăţeană să se revanşeze în următoarele partide. „Nu am reuşit să ne revenim fizic şi mintal după meciul cu Ceahlău şi astfel am suferit o umilinţă cu Iaşiul, dar acel meci acum e istorie şi trebuie să ne revanşăm în meciurile rămase până la final”, a declarat Viorel Tănase.

Altfel, directorul general al FC Oţelul, Narcis Răducan, a declarat că nu există interes din partea clubului roş-alb-albastru pentru fundaşul stânga Vătăjelu de la CSM Rm. Vâlcea, aşa cum anunţase presa vâlceană. „Ne-a fost propus Vătăjelu, îl cunosc din perioada în care evolua la echipa a doua a Stelei, dar nu ne interesează în acest moment, nu intră în planurile noastre”, a afirmat Răducan.

Următorul meci de campionat pentru Oţelul este sâmbătă, de la ora 20.30, în Giuleşti contra Rapidului. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport 1.

Citit 1355 ori Ultima modificare Joi, 06 Decembrie 2012 15:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.