Lucian Bute e gata pentru revanşă: „Următorul adversar, neaparat Froch”

Lucian Bute e gata pentru revanşă: „Următorul adversar, neaparat Froch”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pugilistul gălăţean spune că nu mai are nevoie de un alt meci „de pregătire” înainte de a lupta din nou cu britanicul care i-a luat centura de campion mondial


 

Pugilistul Lucian Bute a declarat că impresarul britanicului Carl Froch, Eddie Hearn, încearcă să-l descuraje în tentativa de a obţine revanşa în primăvara anului viitor, însă decizia sa este clară, vrea un nou meci cu Froch.. "I-am spus impresarului meu, Jean Bedard, că vreau să lupt împotriva lui Froch. Avem o clauză solidă pentru o rejucare. Froch va veni în Montreal, fie în martie, fie în aprilie. Eddie Hearn îşi protejează campionul şi îmi trimite mici săgeţi ca să îmi distragă atenţia şi să mă descurajeze, dar eu ştiu ce vreau. Ştiu că vreau revanşa, indiferent când va fi. Ar trebui să ştim până la finalul anului când va avea loc", a spus Bute.

Pugilistul gălăţean nu este de acord cu experţii care susţin că ar mai avea nevoie de unul sau două meciuri înaintea revanşei cu Froch, afirmând că este pregătit şi că nu concepe ca următorul său adversar să fie altcineva în afară de britanic. "Nu trebuie să uităm că eu veneam (n.r. - la meciul cu Denis Gracev) după o înfrângere prin knockout. A fost dificil din punct de vedere mental. Prima jumătate a luptei a fost dificilă pentru că eram tensionat şi ezitant. De asemenea, am suferit la capitolul precizie, dar până la urmă mi-am revenit şi totul a fost bine. Gracev a fost bine pregătit şi sunt bucuros că am avut un meci de 12 runde. Aveam nevoie de această experienţă. Am arătat în a doua parte a meciului că am resursele pentru a-l învinge pe Froch", a completat Bute.

La rândul său, Carl Froch a declarat pentru BBC Radio Nottingham că Bute trebuie să dea un răspuns în privinţa revanşei până la sfârşitul săptămânii. "Trebuie să ne dea un răspuns până la finalul acestei săptămâni. Ei ar putea spune că vor revanşa spre finalul anului, dar acest lucru nu ar fi benefic pentru noi", a subliniat Froch.

Pugilistul Lucian Bute l-a învins la puncte pe rusul Denis Gracev, într-un meci desfăşurat, în 4 noiembrie, la Centre Bell din Montreal, şi a devenit deţinătorul centurii NABF la categoria semigrea.

Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti în 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea, el pierzând centura IBF.

Citit 1510 ori Ultima modificare Joi, 06 Decembrie 2012 15:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.