Luptă pentru semnătura killerului Rapidului: Pena, între Oţelul şi Pandurii

Luptă pentru semnătura killerului Rapidului: Pena, între Oţelul şi Pandurii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atacantul a intrat în ultimele şase luni de contract şi este curtat insistent de Pandurii * Fotbalistul spune că n-a primit încă nicio ofertă, nici de la gorjeni şi nici de prelungire de la Oţelul


Marius Pena, fotbalistul venit în urmă cu patru ani la Oţelul, a intrat în ultimele şase luni de contract cu echipa gălăţeană şi a devenit în acest moment unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga I. Gigi Becali a spus că l-ar fi dorit la Steaua, Dorinel Munteanu l-ar vrea la Dinamo, dar cei mai decişi să-i obţină semnătura sunt cei de la Pandurii Târgu Jiu, echipa fostului antrenor al Oţelului, Petre Grigoraş.

De asemenea, de pe listă nu lipseşte nici Oţelul, directorul general Narcis Răducan afirmând că se doreşte prelungirea contractului. "Noi îi vom face ofertă de a prelungi înţelegerea, dar nu ştiu dacă va accepta. El are contract pînă în vară, rămîne aici şi îşi va face datoria pentru echipă dacă nu va pleca. Ofertă concretă de la Dinamo nu avem, singura oficială, sau semi-oficială este de la Pandurii, am discutat preliminar cu ei. Vom vedea ce va fi”, a declarat Narcis Răducan.

Deocamdată, nimic concret

Aflat în vacanţă după un sezon încheiat perfect, cu un hattrick în Giuleşti, Marius Pena ne-a spus ieri că deşi în presă se vorbeşte de interesul multor echipe pentru el, până acum nu a primit nicio ofertă, nici măcar de la Oţelul. „Nu sunt disperat să plec, Oţelul ar fi prima opţiune. Sunt de patru ani la Galaţi, aici mi-am făcut mulţi prieteni şi nu am de ce să vreau să plec. Dar nu ştiu dacă se doreşte să rămân, pentru că până acum nu mi s-a spus absolut nimic despre o eventuală ofertă de prelungire. Ne vom lămuri probabil zilele următoare.  Nici de interesul celor de la Pandurii nu ştiu decât de prin presă, nu am ofertă nici de acolo”, a declarat Pena.

De altfel, preşedintele clubului din Târgu Jiu, Eugen Pârvulescu, a lăsat să se înţeleagă că aşteaptă ca jucătorul şi conducerea Oţelului să decidă dacă prelungesc contractul. "E un jucător interesant, foarte bun. S-ar plia perfect pe stilul nostru. Am citit că l-ar vrea şi Dorinel la Dinamo, dar cred că între Pandurii şi Dinamo, Marius ne-ar alege pe noi, pentru stabilitatea financiară de aici. Nu ştiu dacă cei de la Oţelul sunt dispuşi să renunţe atât de uşor la el pentru că este un atacant bun", a declarat preşedintele Eugen Pîrvulescu.

Şi Râpă aşteaptă oferte

Într-o situaţie similară se află şi fundaşul dreapta Cornel Râpă, tot în ultimele şase de luni de contract cu Oţelul. Jucătorul a spus că l-ar tenta o eventuală plecare la Steaua, precizând totuşi că rămânerea la echipa gălăţeană ar fi prima sa opţiune. „Intru în ultimele şase luni de contract şi aştept să văd ce propuneri apar. Oţelul ar fi prima opţiune, dar n-aş zice nu nici unei eventuale plecări. Am auzit că aş fi pe lista Stelei, mi-aş dori să fac trecerea asta, doar că eu n-am primit nicio veste”, a declarat Râpă.

Citit 1784 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Decembrie 2012 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.