Extaz la Oţelul: „Grigoraş, cel mai tare din oraş”

Extaz la Oţelul: „Grigoraş, cel mai tare din oraş”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Suporterii gălăţeni au reacţionat cu entuziasm la anunţul oficial de numire a lui Grigoraş ca antrenor


Imediat cum au aflat că noul antrenor al Oţelului este Petre Grigoraş, fanii Oţelului au luat cu asalt toate mediile online pentru a-şi exprima bucuria la aflarea veştii. Cea mai folosită expresie a fost refrenul „Grigoraş, cel mai tare din oraş”, care a răsunat pe arena gălăţeană timp de trei ani şi jumătate în perioada ianuarie 2006 - iulie 2009, în care tehnicianul în vârstă de 48 de ani a făcut furori la cârma echipei roş-alb-albastre.

„Cel mai tare transfer! Bine ai revenit acasă, Grig!”, a exclamat Surpass, unul dintre fanii Oţelului la aflarea veştii, pe site-ul suporterilor www.dunareabatrana.ro. „S-a zburlit blana pe mine de vreo jumătate de oră! Multă baftă, Grig!”, şi-a exprimat bucuria şi Senzior. În completare, Ciprian_73 a afirmat „ce dor ne era de fotbalul din era Grigoraş”, iar cry75 a punctat că „poate să nu mai vină nici un jucător, o să venim noi pe stadion, al 12-lea, al 13-lea şi al 14-lea jucător”.

Peste trei milioane de euro aduse de „Grig” în primul mandat

În perioada în care Grigoraş a antrenat în primul mandat la Oţelul, clubul gălăţean a făcut cele mai profitabile afaceri de pe urma vânzărilor de jucători. Szekely şi Giurgiu au fost aduşi din liga a doua pe 50.000 de euro la pachet şi au plecat pe 1 milion şi jumătate, respectiv 500.000 de euro. Pe lângă cei doi, Jula s-a transferat pe 700.000 de euro în Germania, Vâtcă a plecat pe 500.000 de euro la Steaua, iar Daniel Stan cu 150.000 la Urziceni, acumulându-se în total peste trei milioane de euro.

În plus, Grigoraş a fost cel care i-a promovat la nivelul primei divizii pe majoritatea fotbaliştilor din lotul cu care Oţelul a câştigat campionatul. Sârghi, Neagu, Iorga, Cojoc, Ilie, Cârjă, Râpă sau Sălăgeanu au fost creaţiile lui Grigoraş.

„Îl respect pe Grigoraş, mai ales că era principal când am debutat în prima ligă, dar la fel de bine îl respect şi pe Tase, care mi-a oferit întotdeauna încredere. A fost decizia conducerii şi noi trebuie să o respectăm şi să ne facem treaba pe teren”, a spus Cătălin Iorga, unul dintre cei care au debutat în prima echipă a Oţelului în primul mandat al lui Grigoraş la Galaţi.

Fanii, aşteptaţi la stadion

Prezentarea oficială a lui Petre Grigoraş în funcţia de antrenor principal la Oţelul va avea loc astăzi, de la ora 12.30, la baza sportivă, acolo unde sunt aşteptaţi şi fanii roş-alb-albaştrilor pentru a-l întâmpina cum se cuvine pe cel care a redeschis drumul spre performanţă la Galaţi.

„Peluza Nord „Străjerii Moldovei” îi invită vineri, 01.02.2013, pe toţi fanii Oţelului Galaţi cu începere de la orele 12.15 în incinta stadionului din Ţiglina III să-l reprimim cum se cuvine pe cel care ne-a adus atâtea momente de fericire şi nu în ultimul rând primul trofeu important din palmaresul clubului, Cupa UEFA Intertoto! Grigoraş/Cel mai tare din oraş!”, se arată în comunicatul oficial emis de suporteri.

 

Citit 1982 ori Ultima modificare Joi, 31 Ianuarie 2013 16:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.