Cristian Ciocan s-a lăsat luat la pumni de câţiva puşti

Cristian Ciocan s-a lăsat luat la pumni de câţiva puşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pugilistul gălăţean Cristian Ciocan, care vineri seară îşi va pune în joc centura de campion european la categoria grea in versiunea WBO în faţa ucraineanului Oleksey Mazikin, a ieşit marţi seară pentru prima dată din hotel pentru a merge şi altundeva decât în sala de antrenament. Întâi s-a oprit la stadion, vizitându-i în plin antrenament pe fotbaliştii de la Oţelul. Şi-au transmis reciproc încurajări, a mimat câteva schimburi de lovituri cu portarul Brako Grahovac, iar apoi a ajuns la un centru comercial unde toţi participanţii din gala de la Galaţi, ce se va desfăşura sub sloganul „Campion în ţara mea”, au făcut un scurt antrenament de promovare a evenimentului,

A stat în „ring” cam zece minute, finalul fiind provocat de un copil mai curajos, care s-a dus spre Ciocan cu pumnii strânşi. „Hai să jucăm box”, iar masivul pugilist s-a făcut pitic şi a intrat în joc. De ajuns pentru ca şi alţi puşti din public să-şi dorească acelaşi lucru, Cristi lăsându-se făcut KO de unul dintre ei.

La doi metri distanţă, iubitei sale, Lăcrămioara, îi tremurau mâinile de emoţie, stare care nu a împiedicat-o să fie foarte fermă când a venit vorba despre viitorul carierei lui Cristi: „Va ajunge campion mondial, dacă ar fi să se poată paria undeva, aş pune toţi banii mei, chiar dacă nu-s mulţi, pe Cristian Ciocan - viitor deţinător al centurii mondiale”.

Citit 1507 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2013 06:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.