Oţelul joacă sâmbătă la Cluj tot fără Grigoraş
Foto: Sorin Pană

Oţelul joacă sâmbătă la Cluj tot fără Grigoraş
Echipa va fi condusă la meciul cu CFR de antrenorul Ioan Balaur.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Roş-alb-albaştrii vor întâlni în deplasare campioana en-titre, CFR Cluj, în cadrul etapei a 21-a din Liga * Echipa gălăţeană va fi condusă de pe banca tehnică, pentru al doilea meci la rând, de antrenorul secund Ioan Balaur


 

Jocul de sâmbătă seară de pe terenul campioanei o găseşte pe Oţelul departe de a îndeplini condiţiile de a fi cotată cu şanse prea mari în faţa celor de la CFR. Echipa nu va putea fi condusă nici de data aceasta de pe bancă de antrenorul care s-a ocupat în perioada precompetiţională de pregătiri, Petre Grigoraş, la fel cum s-a întâmplat şi în primul joc oficial al anului, cel de duminică trecută, cu Petrolul (scor 0-1). Totul după una dintre cele mai tulburi perioade din existenţa clubului, cu un conflict de amploare între patronat şi muncipalitate şi acuzaţii că au dispărut bani din club, fiind imposibil ca moralul jucătorilor să nu fi fost dinamitat de atâtea incertitudini. Momentul este cât se poate de delicat, pentru că Oţelul nu stă deloc roz în clasament, cu doar două puncte mai mult decât echipa de pe primul loc retgrogradabil.

Nici componenţa lotului pentru meciul de mbătă nu este generatoare de optimism, existând destule absenţe. Va lipsi, suspendat pentru cumul de cartonaşe galben, unul dinrte cei mai importanţi jucători, mijlocaşul Gabriel Giurgiu, plus alţi trei fotbalişti accidentaţi: Zaharia, Silviu Ilie şi Dan Popescu. În schimb, Didi vine după o săptămână de antrenamente cot la cot cu ceilaţi şi ar putea reveni în primul „11”, cel mai probabil ca vârf de atac, în timp ce Paraschiv este posibil să joace mai retras faţă de partida cu Petrolul, în linia mediană, pentru a acoperi absenţa lui Giurgiu.

Partida va începe la ora 21.30 şi va fi televizată în direct de Digisport 1.

Grigoraş, şanse infime să fie măcar în tribună

În seara asta este programată întâlnirea decisivă a antrenorului Petre Grigoraş cu cel care controlează compania deţinătoare a pachetului majoritar de acţiuni la Oţelul, Dan Grigore Adamescu, în urma căreia se spera să fie lămurite toate lucrurile ce l-au împiedicat pe tehnician să semneze contractul. Însă, chiar dacă s-ar fi acceptat condiţiile dorite de Grigoraş, era foarte puţin probabil să se redacteze pe loc contractul cu toate clauzele negociate şi să mai fie şi înregistrat la timp la LPF pentru ca tehnicianul să poată sta pe bancă la Cluj. Indiferent de rezultatul negocierilor, fără să se semneze efectiv contractul antrenorul nu avea de gând să plece la Cluj. Astfel, echipa va condusă de antrenorul secund Ioan Balaur, la ultimul meci în care regulamentul permite Oţelului să aibă un antrenor principal interimar fără licenţă Pro.

Citit 1378 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2013 19:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.