E oficial, Petre Grigoraş a semnat contractul cu Oţelul
Foto: Foto: Sorin Pană

E oficial, Petre Grigoraş a semnat contractul cu Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oţelul Galaţi are în sfârşit antrenor principal! Duminică după-amiază Petre Grigoraş a semnat contractul cu gruparea gălăţeană, pentru un an şi jumătate cu opţiune de prelungire. "Toate clauzele pe care le discutasem vineri seară la întâlnirea cu domnul Adamescu (n.r. - acţionarul majoritar) au fost prinse în contract şi am semnat. De mâine, după ce va fi înregistrat la LPF, voi fi oficial antrenorul Oţelului. Urmează o săptămână foarte importantă, echipa este încărcată psihic, dar cu sprijinul suporterilor sper să depăşim acest moment delicat şi să legăm două victorii consecutive", a declarat Petre Grigoraş.

Directorul general al FC Oţelul, Narcis Rădcuan, era foarte încântat că s-a rezolvat cu bine problema conducerii tehnice. "Mă bucur enorm că am reuşit să ne respectăm promisiunea făcută suporterilor şi l-am readus oficial pe Grig la echipă", a spus Răducan.

Petre Grigoraş, care s-a ocupat de pregătirea echipei în ultima lună, părăsise gruparea gălăţeană la începutul acestei săptămâni, fără să semneze vreun contract, în urma tensiunilor dintre patronatul clubului şi municipalitate.

Grigoraş nu a asistat aseară la partida pe care Oţelul a câştigat-o în deplasare cu CFR Cluj (scor 0-1), iar astăzi dimineaţă a revenit în Galaţi, întâmpinându-şi jucătorii la stadion la întoarcerea de la Cluj.

Citit 2611 ori Ultima modificare Duminică, 03 Martie 2013 16:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.