Weekend perfect pentru Oţelul, trei puncte la Cluj plus semnătura lui Grig

Weekend perfect pentru Oţelul, trei puncte la Cluj plus semnătura lui Grig
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cea mai tensionată săptămână din ultimii ani pentru gruparea roş-alb-albastră s-a încheiat perfect * Sâmbătă seară echipa gălăţeană a câştigat cu 1-0 meciul din deplasare cu CFR Cluj, iar ieri antrenorul Petre Grigoraş a semnat contractul, revenind la conducerea tehnică a Oţelului


În urmă cu o săptămână, după ce se ocupase de pregătirea echipei în perioada precompetiţională, Petre Grigoraş părăsea Oţelul pentru a nu fi prins la mijloc într-un conflict de amploarea între primarul Marius Stan – fost  director general al clubului – şi patronul clubului, Dan Grigore Adamescu.

Între timp, a avut o întrevedere cu Adamescu, unde pentru a reveni la echipă a cerut în primul rând ca echipa să aibă toate condiţiile pentru performanţă, de la alimentaţie şi vitaminizare până la salarii restante cu cel mult o lună. Condiţiile i-au fost acceptate, dar nu a plecat cu echipa la Cluj, pentru meciul cu CFR, aşteptând să vadă scris negru pe alb totul în clauzele contractului.

S-a întors acasă la Constanţa, iar sâmbătă seară şi-a văzut echipa la televizor cum dădea lovitura pe terenul campioanei en-titre. A sărit din fotoliu când Astafei a centrat perfect iar Paraschiv a pus stângul pentru un voleu de senzaţie, la vinclu. Era minutul 8, 1-0 pentru Oţelul şi aşa a rămas până la final. Şi cu ceva noroc la mingea trimisă la încheietura barelor de Rada din lovitură liberă (min.18), sau la reluarea cu capul pe lângă a lui Godemeche dinspre final (min.84), plus câteva intervenţii magistrale ale portarului Grahovac. Grig a salutat victoria, subliniind că meritele sunt doar ale celor care au fost la Cluj.

„Îl felicit pe domnul Balaur, el a condus echipa de pe margine, împreună cu Viglianti. Ei sunt importanţi, nu cine vede meciul la televizor. Eu nu am avut nimic de-a face cu această victorie. Am privit cu emoţie partida la tv, meciul cu Petrolul a fost unul mai bun calitativ, dar am pierdut, astăzi nu am jucat la fel de bine, dar am câştigat. Sunt convins că potenţialul este mult mai mare, iar următoarele meciuri vor arăta o creştere”, declara Grigoraş aproape de miezul nopţii.

Dimineaţa l-a găsit pe drum, spre Galaţi, duminică la ora 10.00 ajungând la stadion pentru a-şi aştepta şi felicita jucătorii la întoarcerea de la Cluj.

Suspans alungat

Echipa a intrat la antrenamentul de refacere, iar Grigoraş aştepta redactarea contactului, încă nu era nimic sigur. Suspansul a fost spulberat puţin după prânz, a venit documentul cu toate clauzele dorite incluse, un contract pentru un an şi jumătate cu opţiune de prelungire pe care l-a semnat. În sfârşit, Oţelul avea antrenor principal. "Toate clauzele pe care le discutasem vineri seară la întâlnirea cu domnul Adamescu au fost prinse în contract şi am semnat. De mâine, după ce va fi înregistrat la LPF, voi fi oficial antrenorul Oţelului. Urmează o săptămână foarte importantă, echipa este încărcată psihic, dar cu sprijinul suporterilor sper să depăşim acest moment delicat şi să legăm două victorii consecutive", a declarat Petre Grigoraş.

Directorul general al FC Oţelul, Narcis Răducan, jubila după ce se reuşise rezolvarea problemei conducerii tehnice. "Mă bucur enorm că am reuşit să ne respectăm promisiunea făcută suporterilor şi l-am readus oficial pe Grig la echipă", a spus Răducan.

Citit 1945 ori Ultima modificare Duminică, 03 Martie 2013 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.