ATLETISM: Rezultate încântătoare pentru sportivii gălăţeni

ATLETISM: Rezultate încântătoare pentru sportivii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi juniori gălăţeni au obţinut rezultate remarcabile la Campionatul Naţional Interjudeţean la Ateltism, categoriile 1-3 de copii, desfăşurat în perioada 2-3 martie la Bacău. Sportivii de la CSM Dunărea Galaţi, coordonaţi de profesorul Sorin Grecu, au fost în prim-planul competiţiei reuşind să cucerească trei medalii. Au participat 34 de secţii de atletism de la 34 de cluburi, fiind aproximativ 400 de participanţi la concurs.

Gălăţeanu Dan Sârbu, categoria a II-a, a obţinut locul secund la proba de 50 de metri plat şi a câştigat cu cel mai bun rezultat din concurs proba de 200 de metri plat (30 de secunde şi 8 sutimi). Practic, sportivul gălăţean a reconfirmat, după ce a câştigat la aceeaşi probă şi anul trecut, atunci când concura la nivelul categoriei a treia.

Celălalt remarcat al competiţiei dintre gălăţeni a fost Matei Lupuşoară, care a obţinut locul al doilea la proba de 200 de metri plat la a treia categorie de vârstă. De altfel, este de remarcat că atât Dan Sârbu, cât şi Matei Lupuşoară au concurat la categorii mai avansate ca vârstă, cei doi fiind cu un an mai mici decât majoritatea participanţilor.

„Sunt foarte mulţumit de cei doi copii, au obţinut rezultate foarte bune şi consider că am onorat cu succes competiţia”, a spus Sorin Grecu, profesorul celor doi atleţi gălăţeni care s-au clasat pe podium la Bacău.

Citit 2384 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2013 15:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.