CS Otopeni - FCM Dunărea 0-1: Un şut, un gol. Dar ce gol!

CS Otopeni - FCM Dunărea 0-1: Un şut, un gol. Dar ce gol!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Era minutul 65, şi gălăţenii au întreprins cel mai consistent atac al meciului. O fază purtată pe flancul drept, pasă precisă în diagonală, până la Bogdan Chipirliu. Noua achiziţie, venită de la Oţelul II - intrat în joc în min. 55 - a înaintat nestingherit şi a şutat imparabil în colţul lung, pentru 0-1. Gol de mare valoare, care-i aduce trei puncte de aur tinerei echipe gălăţene. Graţie acestui succes, dunărenii şi-au mai ameliorat şi „adevărul”, acum având minus şase. Succesul constituie şi un frumos cadou pentru Chebac, care a împlinit frumoasa vârstă de 22 ani chiar în ziua meciului.

Meciul a fost unul de mare luptă, echilibrat, dar cu extrem de puţine oportunităţi ofensive. Galaţiul a avut o singură ocazie clară - fructificată, Otopeniul, tot una, prin Pălimaru, mingea fiind trimisă în bară!

Terenul îngust, de la Otopeni, nu permite echipelor jocuri combinative, aşa că cele două combatante au preferat unul de angajament. Concentrarea şi dorinţa de victorie, demonstrate pe întregul parcurs al meciului, dublate de o presiune permanentă pe adversar, au fost hotărâtoare în stabilirea unui învingător. Şi după cum s-a văzut, de data aceasta băieţii noştri au fost ocrotiţi şi de şansă. Echipa din Otopeni (antrenată de ex-gălăţenii Ion Viorel şi Mihai Barbu) a fost nevoită să se recunoască învinsă, pe propriul teren, deşi a avut ca obiectiv promovarea!

Dunărea a început meciul cu următorul „unsprezece”: Olaru - Radu, Hristian, Cucu, Cristea - Cristescu, Chebac, Apostol, Voicu - Grosu, Enache. După pauză, Chipirliu i-a luat locul lui Grosu (min. 55), Moroşanu lui Cristescu (60) şi Teleagă lui Enache (84).

A arbitrat bucureşteanul George Rădulescu - asistat de concitadinul său Vlad Bârleanu şi de timişoreanul Paul Ghinciulescu.

Citit 1640 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2013 09:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.