United Galaţi, la al optulea succes în Liga I de futsal

United Galaţi, la al optulea succes în Liga I de futsal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană de futsal United şi-a mai trecut în cont un succes în Liga I. Sâmbătă, elevii prof. David Asandei i-au întâlnit pe clujenii echipei Clujana, în faţa cărora s-au impus cu scorul de 6-4 (1-1). Deşi porneau cu prima şansă, gălăţenii s-au văzut conduşi încă din start, iar la pauză tabela a arătat egalitate. Lucrurile s-au petrecut cu totul altfel după pauză, când băieţii noştri au apăsat pedala de acceleraţie, înscriind de patru ori! În ultimele minute, tehnicianul gălăţean a operat mai multe modificări, trimiţându-i pe teren şi ceilalţi jucători de pe bancă. La fluierul final, tabela a arătat un scor strâns: 6-4.

În acest meci a revenit pe teren şi portarul Tănăsilă, absent multă vreme din cauza unei accidentări. În afară de Tănăsilă, au mai jucat Toniţa, Salichi - Ivan, Bâgu, Apostol, Moldoveanu, Tudose, Dodan, Ilie şi Buleandră.

Cu această victorie, United a acumulat 25 puncte şi are şanse sporite de a urca pe locul IV. Iată şi marcatorii celor zece goluri: Moldoveanu - 2, Apostol, Ivan, Bâgu şi Dodan, respectiv, Câmpean, Ţinteşan - 2 şi Şuteu. A arbitrat un cuplu moldovean: Marius Năstasă (Piatra Neamţ) şi Ionuţ Nacu (Roman).

Citit 1044 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2013 10:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.